Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Vacature paraveterinair 8-16 uur/week

Voor onze kleine en gezellige gezelschapsdierenpraktijk in regio Amsterdam zoeken wij een leuke collega paraveterinair!

Wie zijn wij

Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk die goede, no nonsense diergeneeskunde bedrijft. We bedienen een klein dorp met onze eerstelijns diergeneeskunde en doen daarnaast laparoscopische sterilisaties waarmee we klanten uit de regio aantrekken. Ons motto 'beter door aandacht' geeft aan waar wij voor staan: aandacht voor klant en dier, aandacht voor onze (persoonlijke en praktijk-) ontwikkeling, en aandacht voor je collega's. Een betere indruk van ons en hoe wij werken, kun je krijgen op onze websites: www.dierenartsaandeamstel.nl en www.debestesterilisatie.nl.

Wie ben jij

Vanzelfsprekend ben je minstens zo dol op mensen als op dieren, hou je van schoonmaken, zie je een ontevreden eigenaar of een bijtende hond niet als probleem maar als uitdaging en kun je desnoods 6 dingen tegelijk doen.

Je hebt daarnaast ook nog eens humor en je hebt een makkelijke babbel. Omdat je begrijpt dat binnen de veterinaire wereld stilstand achteruitgang is, denk en werk je graag mee om onze praktijk groter en bekender te maken. Je vindt het leuk om je eigen taken en verantwoordelijkheden te hebben. Je kunt hierbij denken aan taken als bestellen, voorraadbeheer, herinneringen versturen, facturen inboeken, schoonmaakroosters opstellen etc.

Je hebt al enige werkervaring, zodat we je met een gerust hart zelfstandig telefoontjes en baliebezoeken kunnen laten afhandelen. We verwachten dat je, naast de dag(en) die je vast werkt, ook zo collegiaal bent om een ander z'n vakantie te gunnen en dus bij tijd en wijle wat extra in kunt vallen. We denken hierbij aan zo'n 5-10 dagen extra per jaar (afhankelijk van het aantal uren dat je gaat werken). We vinden het dus geen probleem als je al een andere parttime baan hebt, als er maar ruimte is om deze extra dagen op te vangen.

Omdat je begrijpt dat een trouw klantenbestand begint bij trouw personeel, heb je de intentie om je voor langere tijd te verbinden aan onze praktijk.

Wat bieden wij

Een contract voor 8 tot 16 uur per week (het precieze aantal uren en dagen spreken we af in overleg). Je vindt bij ons een plek waar je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt en waar je je eigen takenpakket krijgt. Daarnaast is er bij ons sprake van een gezonde work-life-balance: je krijgt voldoende pauze, er is altijd tijd voor een kletsje met elkaar en met de klanten, en er wordt geluisterd naar jouw mening en wensen. Je hoeft geen diensten te draaien.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je CV en een brief waarin we in elk geval kunnen lezen:

- waarom je juist d├ęze baan wilt

- wat je kunt toevoegen aan ons team

Reageren kan zolang deze vacature online staat. Mail je brief en CV naar info@dierenartsaandeamstel.nl tav Bregje Muijlaert.


Dierenarts Aan de Amstel

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
B. Muijlaert
020-4963131
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Hoger Amstellaan 1
1191GM ouderkerk aan de amstel
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken