Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Vacature Paraveterinair 18-20 uur

Wie zoeken wij:

Voor onze gezellige praktijk in Den Haag zijn wij op zoek naar een paraveterinair om ons team te versterken. Ervaring is fijn maar niet noodzakelijk. Over de startdatum valt te overleggen.

Het betreft een functie van ongeveer 20 uur per week met daarbij nog opvang van vrije dagen van collega’s.

In de wijk Laakkwartier zijn veel Pools-talige mensen woonachtig. Kennis van de Poolse taal zou een enorme pre zijn.

Wie zijn wij:

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier is een kleine praktijk in een Haagse volksbuurt. Wij werken in een gezellig team van 3 dierenartsen (parttime) en 5 paraveterinairen. Wij zijn een 1e lijns kliniek met 2 spreekkamers, een modern laboratorium, een digitale röntgen (ook dentaal) en een operatiekamer voorzien van bewakingsapparatuur en gasnarcose.

Wat is onze missie:

In onze praktijk proberen wij, bij problemen met een huisdier, samen met de eigenaar op zoek te gaan naar de beste oplossing voor het dier. Ook vinden wij het belangrijk om het huisdier zo lang mogelijk gezond te houden door middel van goede preventieve zorg en door voorlichting te geven over de verzorging van het huisdier. De eigenaar kent het dier het beste, vandaar dat de inbreng van de eigenaar in de behandeling van een dier voor ons een centrale rol speelt. Het is heel belangrijk om veel en duidelijk te communiceren met de client.

Wat vinden wij belangrijk:

Empathie is in onze praktijk een groot goed. Niet alleen de zorgen van het dier delen, maar ook de zorgen van de eigenaar begrijpen en daar op in kunnen spelen is belangrijk.

Aan de telefoon ben jij degene die in moet schatten wat spoed heeft en wat niet. Natuurlijk zijn er altijd collega’s beschikbaar voor overleg, maar het is van belang dat je spoedgevallen kunt herkennen.

Communiceren met collega’s is een must. Iedereen staat open voor vragen of overleg. Onderling worden de taken verdeeld en de patiënten overgedragen. Je bent collegiaal en staat open voor suggesties van anderen, maar durft ook andere te wijzen op verbeteringen.

Je bent collegiaal en flexibel en waar mogelijk wil je bijspringen.

Wat houdt het in voor jou:

Wij werken volgens de Cao. Salariëring zal volgens deze richtlijnen plaatsvinden. Wij zijn een gezellig team waarbij vragen laagdrempelig is en altijd kan en mag. Het zal gaan om een functie van ongeveer 20 uur per week. Dit is buiten de diensten (1 x per 6 weken 1 dag in het weekend verdeeld over meerdere personen) en uren die je opvangt voor je collega’s.

Interesse? Stuur je brief + CV naar info@daplaakkwartier.nl tav Ramona

Contactpersoon: Ramona

Adres: Pasteurplein 7, 2522RB Den Haag

Telefoonnummer: 070-3908908


Dierenartsenpraktijk Laakkwartier

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
R. Rikkers
070-3908908
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Pasteurplein 7
2522 RB den haag
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken