Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Vacature Paraveterinair parttime uren in overleg

Wie zoeken wij:

Wegens groei zijn wij voor onze gezellige praktijk in Den Haag op zoek naar een paraveterinair om ons team te versterken. Wij zoeken een all-round paraveterinair met ervaring die zelfstandig kan werken . Over de startdatum valt te overleggen.

Het betreft een parttime functie waarbij we in overleg de uren kunnen bespreken (meerdere flexibele collega's maken veel mogelijk) naast de vaste uren zullen wij ook af en toe vragen voor opvang van vrije dagen van collega’s en diensten.

Wie zijn wij:

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier is een kleine praktijk in een Haagse volksbuurt. Wij werken in een gezellig team van 3 dierenartsen (parttime) en 5 paraveterinairen.

Wij zijn een 1e lijns kliniek met 2 spreekkamers, een modern laboratorium, een scoop, een digitale röntgen (ook dentaal) en een operatiekamer voorzien van bewakingsapparatuur en gasnarcose.

Wat is onze missie:

In onze praktijk proberen wij, bij problemen met een huisdier, samen met de eigenaar op zoek te gaan naar de beste oplossing voor het dier. Ook vinden wij het belangrijk om het huisdier zo lang mogelijk gezond te houden door middel van goede preventieve zorg en door voorlichting te geven over de verzorging van het huisdier. De eigenaar kent het dier het beste, vandaar dat de inbreng van de eigenaar in de behandeling van een dier voor ons een centrale rol speelt. Het is heel belangrijk om veel en duidelijk te communiceren met de cliënt.

Wat vinden wij belangrijk:

Empathie is in onze praktijk een groot goed. Niet alleen de zorgen van het dier delen, maar ook de zorgen van de eigenaar begrijpen en daar op in kunnen spelen is belangrijk.

Telefonische vaardigheden zijn onmisbaar, je springt in op de vragen van de klant, herkent de spoedgevallen en je kun ervoor zorgen dat mensen zich welkom voelen om te bellen voor zowel advies als voor een afspraak.

Communiceren met collega’s is een must. Iedereen staat open voor vragen of overleg. Onderling worden de taken verdeeld en de patiënten overgedragen. Je bent collegiaal en staat open voor suggesties van anderen, maar durft ook andere te wijzen op verbeteringen.

Je bent collegiaal en flexibel en waar mogelijk wil je bijspringen.

Wat houdt het in voor jou:

Wij werken volgens de Cao. Salariëring zal volgens deze richtlijnen plaatsvinden. Wij zijn een gezellig team waarbij vragen laagdrempelig is en altijd kan en mag. Het zal gaan om een parttime functie. Daarnaast verdelen we de diensten (gemiddeld 1 x per 8 weken een halve dag in het weekend per persoon) en zijn er uren die je opvangt voor je collega’s wanneer deze vrij zijn.

Interesse? Stuur je brief + CV naar info@daplaakkwartier.nl tav Ramona

Contactpersoon: Ramona

Adres: Pasteurplein 7, 2522RB Den Haag

Telefoonnummer: 070-3908908


Dierenartsenpraktijk Laakkwartier

Dierenartsenpraktijk Laakkwartier

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
R. Rikkers
070-3908908
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Pasteurplein 7
2522 RB den haag
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken