Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1991

Voor onze groeiende dierenartsenpraktijken in Oude-Tonge, Sommelsdijk en Ouddorp, zoeken wij ter uitbreiding van ons team een enthousiaste dier- en mensvriendelijke paraveterinair.

Ben jij klaar met je studie en /of heb je al enige werkervaring opgedaan in een andere praktijk? Zou je het leuk vinden om deel uit te maken van een enthousiast, kundig en gemotiveerd team mensen die graag klaar staan voor dieren, maar zeker ook voor de mensen achter de dieren?

Word je enthousiast van het doen van verschillende onderzoeken, uitgebreide apparatuur en assisteren bij operaties?

Kun je zelfstandig en proactief werken en heb je daarnaast ook een gezonde dosis teamspirit, dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Wat bieden we jou?

Een afwisselende parttime functie als paraveterinair in een hecht team. Bij onze praktijken ben je allround bezig. Geen dag is hetzelfde, je helpt klanten aan de telefoon en balie, assisteert de dierenarts in de spreekkamer, tevens assisteer je bij operaties en verzorg je dieren in de opname.

Wij bieden mogelijkheid tot het volgen van nascholingen en waarderen persoonlijk initiatief. Wij bieden een marktconform salaris, voorwaarden en werktijden. Daarnaast hebben wij een prettige sfeer in het team en een open communicatiestructuur.

Minimaal 18 uur en werkdagen in overleg.

Solliciteren?

Ben jij bij voorkeur woonachtig op Goeree-Overflakkee, ben je flexibel, een echte duizendpoot en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Stuur dan je brief en cv per email naar Sascha@dapot.nl. Reacties uiterlijk 3 december 2021.


Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Sascha van der Steen
0187-478660
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Langeweg 6
3255 LJ Oude-Tonge
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken