Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1626

Vacature paraveterinair

Wegens aanhoudende drukte en een langdurig zieke zoeken wij per direct een enthousiaste paraveterinair voor +- 25 uur per week als aanvulling op ons fijne vaste team.

Bij gezelschapsdierenpraktijk Ypenburg & Nootdorp, Den Haag werken we in goede sfeer samen met vier dierenartsen en vier assistentes. Waar de ruimte waarin we werken misschien niet al te groot is, is het hart waarmee we zorg bieden aan onze patiënten des te groter. Daarbij hebben onze patiënten bovengemiddeld fijne eigenaren, die gemotiveerd zijn om gebruik te maken van de aanvullende onderzoeksmogelijkheden die we aanbieden. Naast laboratorium- en röntgenonderzoek, kunnen we sinds vorig jaar ook echografie van het hart of de buik inzetten om onze patiënten zelf verder op te werken.

We zoeken een enthousiaste paraveterinair, die zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten kan, werk ziet liggen, een opgeruimd karakter heeft en daarnaast ook goed kan omgaan met wat chaos op z’n tijd. Ervaring is een pré, maar openstaan voor onze zeer ervaren medewerkers levert iedereen het meeste op. De taken zijn all-round met ruimte om je eigen interessegebied te ontwikkelen.

Zie je jezelf al bij ons werken en heb je wat flexibiliteit over om deel uit te maken van ons gemotiveerde team? Dan nodigen we je uit contact met ons op te nemen via telefoon (015-3614210, vragen naar Mette van Leeuwen) of per e-mail (dap@dierenartsypenburgnootdorp.nl).


Dierenartsenpraktijk Ypenburg

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Mette van Leeuwen
0153614210
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Torenvalklaan
2496 NC Den Haag
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken