Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2200

PARAVET TOPPER GEZOCHT

Ben jij op zoek naar ons? Naar een fijne werkplek met leuke collega’s met jarenlange ervaring? Een baan met duidelijkheid in wat we van je verwachten en een salaris welke met jou meegroeit? Werk waar je met doorlopende betaalde (na)scholingen jouw rol in de kliniek uitbreidt, een rol die we samen opstellen? Een uitdagende job waar je invloed kunt uitoefenen op hoe je beloond wilt worden voor al jouw goede werk? Een passende baan waar je met plezier naar je werk gaat en we er samen aan werken dat dit zo blijft?

Ben jij onze nieuwe paraveterinair die weet van aanpakken en die heerlijk gek genoeg is om zich niet gek te laten maken? Een kliniek waar je veel zelf mag doen, een kliniek die je wilt optillen naar een nog hoger niveau?

Zie jij niet de beren op de weg maar wel de kansen die er liggen? Ben je daadkrachtig genoeg om die kansen ook te nemen? Gretig naar voortdurend bijleren en jezelf zowel op veterinair als persoonlijk vlak te ontwikkelen?

Wil je 25-35 uur met een geweldig team aan de slag in een drukbezochte kliniek in Hilversum, waar voorlichting, preventie en communicatie met de eigenaren voorop staat? Dan kijken we enorm uit naar je sollicitatiebrief en CV, hoewel het belangrijkste aspect is dat je in ons team past en net even gek en gezellig persoon bent als wij.

Stuur die liefst zo origineel mogelijke brief naar eheylen@dierendokters.com

We kijken naar je uit!


DierenDokters Hilversum

DierenDokters Hilversum

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Erik
0352644228
Website: bekijk website
Adres:
Stationsstraat 6a
1211EM Hilversum
Nederland

Bekijk alle vacatures van DierenDokters Hilversum

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken