Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Dierenhospitaal Visdonk is een dierenartsenpraktijk waar we met 10 dierenartsen sterk diersoort specifiek werken, zowel op eerste- als tweedelijns niveau. Hiervoor hebben we de beschikking over een uitstekend ingerichte kliniek waar we met een enthousiast team van dierenartsen en paraveterinairen streven naar optimale zorg en kwaliteit voor de dieren. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een

Paraveterinair m/v

Functieomschrijving:

We zoeken voor onze gezelschapsdierenpraktijk een enthousiaste ondersteuning bij het uitvoeren van onderzoeken en operaties, het maken van digitale rƶntgenopnames, controle en onderhoud van instrumentarium, het maken van afspraken, natuurlijk de verzorging van opnamepatiƫnten en het uitvoeren van zelfstandige paraveterinaire handelingen. Naast baliewerkzaamheden voor onze gezelschapsdierenpraktijk vallen ook baliewerkzaamheden voor onze landbouwhuisdierenpraktijk en paardenpraktijk binnen de functieomschrijving .

Functie-eisen

Voor deze vacature vragen wij een persoon met een afgeronde opleiding dierenartsassistent(e)/paraveterinair en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een gemengde praktijk. Het functieprofiel geeft aan dat de persoon die deze functie uitoefent over de volgende competenties dient te beschikken: kwaliteitsbewustzijn, teamgeest, flexibiliteit, stressbestendig en vooral klantgerichtheid.


Dierenhospitaal Visdonk

Dierenhospitaal Visdonk

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Gerda van Staaij
0165583750
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Visdonkseweg 2A
4707 PE Roosendaal
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken