Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 975

In onze kliniek zijn we heel erg betrokken bij onze patiënten en onze klanten. We kennen ze goed, we weten wat ze nodig hebben. Aan de balie is het gezellig en maken we regelmatig een praatje. In onze kliniek hebben we daar meestal genoeg tijd voor. Eigenaren vertrouwen ons en dat maakt ons beroep leuk omdat we zo altijd het beste voor de patiënt kunnen bieden.

Onze gemiddelde klant is heel erg gemotiveerd, ook in de preventieve diergezondheidszorg. Denk daarbij aan begeleiding in voeding, gratis gebitschecks en gratis weegafspraken die je mag verzorgen. Daarbij streven we naar de hoogste kwaliteit diergeneeskunde en hebben we de modernste apparatuur in huis. We hebben alles in het lab zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Onze kliniek staat bekend om onze persoonlijkheid, we bepalen samen hoe we de beste zorg kunnen leveren. Als teamlid heb je veel invloed op alle processen en denken we samen na over de beste begeleiding in de OK, welke producten we op de plank willen hebben en de beste zorg in de opname. Wij zijn een zelfstandige dierenkliniek en bepalen zelf hoe we het fijnste werken.

We beschikken over een heel leuk kattenhotel waar je regelmatig even lekker gaat knuffelen als het rustig is. Zorgen dat de katten ook een leuke vakantie hebben, hoort ook bij 1 van je vele diverse taken.

Onze teamleden zijn vrij in het bepalen van het aantal uren, verlof en dagen die ze willen werken. De deur van ons kantoor staat altijd open voor een praatje of voor leuke ideeën.

Voel jij je nu al thuis?

Neem gerust even contact op voor een vrijblijvend gesprek of extra info!

Stuur je motivatiebrief en CV naar dierenarts Sandra

sandra@dierenkliniekalmerestad.nl of kijk op onze website www.dierenkliniekalmerestad.nl.


Dierenkliniek Almere-Stad

Dierenkliniek Almere-Stad

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Sandra Rossen
036-3690535
Website: bekijk website
Adres:
Wimpelplantsoen 126
1319 ED Almere
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Almere-Stad

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken