Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2107

Hoe zou jouw ideale baan als paraveterinair er uit zien?
Werken in een kliniek waar medewerkers en eigenaren geen nummer zijn maar mensen voor wie we respect hebben en die we waarderen? Waar we persoonlijk contact belangrijk vinden en waar we luisteren naar elkaar? Waar we met elkaar plannen maken en behaalde doelen vieren?

Dan zou jij wel eens heel goed in ons team kunnen passen! En toevallig zijn wij op zoek naar een paraveterinair die helemaal gaat stralen van bovenstaande beschrijving.

Wij zijn Dierenkliniek Bokhove en Bouman, al bijna 25 jaar een begrip in Amsterdam Wes****t waar je ook nog eens gratis voor de deur kan parkeren. Wij behandelen gezelschapsdieren in een lekker ruim pand en werken nu met een team van 4 dierenartsen en 7 paraveterinairen. Ons team is hecht en sommigen van ons werken hier al meer dan 15 jaar. Wij staan voor aandacht, maatwerk en uiteraard gewoon goede diergeneeskunde.

Mocht daarnaast tandheelkunde een van je interesse gebieden zijn, dan zit je goed bij ons! Eén van onze dierenartsen is tandheelkundig dierenarts en als docent verbonden aan de Evidensia Academy. Wij geloven in het delen van kennis!

Onze openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en op zaterdag van 9.00-12.00 uur. Wij werken samen met het Evidensia dierenziekenhuis Amsterdam, dus als je een uitdaging zoekt in de eerstelijnspraktijk (bij ons) maar ook wil werken in een ziekenhuis, dan is er een mogelijkheid om deze twee banen te combineren.

Wie zoeken we? Het maakt ons niet uit of je al bergen ervaring hebt of pas je opleiding hebt afgerond. Beiden zouden goed in ons team kunnen passen. Ben je een ervaren paraveternair, dan kun je bij ons je uitdaging vinden in het verder optimaliseren van onze hoge zorgkwaliteit of het uitvoeren van handelingen waardoor je de dierenarts kunt ontlasten. Denk aan het afnemen van bloed of het houden van diabetesspreekuren. Ben je nog niet zo ervaren, dan worden we heel blij als je in ieder geval je mannetje/vrouwtje staat achter de balie en aan de telefoon. Wij vinden het nog belangrijker dat je zin hebt om jezelf te ontwikkelen. We kunnen en willen je goed begeleiden bij alles waar je nog onzeker over bent. Bovendien wordt je ondersteund door goed opgeleide en zeer ervaren paraveterinairen.

Wij zoeken een “mensen mens” die een fijne sfeer op de praktijk net zo belangrijk vindt als wij. Iemand die met plezier naar zijn werk gaat, zich verantwoordelijk voelt voor de praktijk en zich inzet bij het goed begeleiden van dieren en hun baasjes.

We zijn aangesloten bij de Evidensia groep, wat betekent dat wij persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden en stimuleren. Denk hierbij aan nascholingen die je bij de Evidensia Academy mag volgen.

Functie-eisen:
· Je bent dierenartsassistente of paraveterinair of je bent bezig je opleiding af te ronden.

· Je bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden. Dat vinden wij echt heel belangrijk omdat we willen dat je duidelijk met onze eigenaren kunt communiceren.

· Je houdt van aanpakken, neemt initiatief en vindt het leuk om de dag nog beter te laten verlopen doordat je zelf verantwoordelijk bent voor de agenda.

· Je krijgt energie van jouw vak maar ook van andere dingen buiten de praktijk. Het is gewoon leuk als we tijdens het werk ook kunnen praten over wat je nog meer beleeft.

Wij bieden:
· Gezellige collega’s, een open sfeer waarin niet alleen hard wordt gewerkt maar ook wordt gelachen

· Een leuke, trouwe cliëntenkring

· Een fijne werkplek met goede en moderne apparatuur

. Een kliniek waar ook speciale tandheelkundige patiënten naar worden doorverwezen

· Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is

· Zeer ruime persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

· Salariëring volgens CAO

· Een contract voor 15-20 uur per week (maar heb je andere wensen, bespreek ze met ons!)

· Een vast rooster voor doordeweeks en een back-up rooster voor de zaterdagen

. Neem eens een kijkje op onze website!

Heb je interesse, stuur dan jouw c.v. en motivatie in een mailtje naar
Clinical Director Esther Vamos via esther@bokhovebouman.nl


Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Esther Vamos
020-6101542
Website: bekijk website
Adres:
Maroastraat 7
1060 LG Amsterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken