Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Paraveterinair gezocht!

Voor onze gezellige, moderne en groene dierenkliniek in Amsterdam de Pijp, zoeken wij wegens groei een extra paraveterinair!

Ons team bestaat momenteel uit 2 dierenartsen en 2 paraveterinairen en omdat we soms handen tekort komen zijn we op zoek naar een extra paar handen!

We werken in een kleine maar fijne praktijk met een erg leuk klantenbestand. De praktijk heeft de beschikking over twee spreekkamers, een OK met gasanesthesie en bewaking, een volledig laboratorium, digitale röntgen (inc. dentaal) en een gescheiden honden- en kattenopname.

Wie zoeken wij:

Iemand die van aanpakken houdt en gestructureerd kan werken. We zijn vooral op zoek naar iemand die goed in ons team past en ons kan aanvullen waar nodig. Eigen initiatief wordt hierin zeer gewaardeerd. Ervaring en affiniteit met katten is een pre aangezien wij een CatFriendly Clinic zijn. Goed de Engelse taal bemachtigen is een must; veel van onze klanten zijn expats.

De werkzaamheden bestaan uit o.a. baliewerkzaamheden, telefoon aannemen, assisteren spreekuur en OK. Dit kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld puppyspreekuren, gewichtscontroles, etc.

Wat bieden wij:

• Afwisselende en uitdagende baan in een nieuwe moderne praktijk, met mogelijkheden tot extra ontwikkeling binnen je interessegebieden

• Een contract van rond de 20 uur (woe, vrij, za-ochtend), salariëring volgens CAO

• Een leuke, prettige en gevarieerde klantenkring.

Wil je meer informatie over onze praktijk neem dan een kijkje op onze website: www.dierenkliniekdepijp.nl

Zie jij jezelf werken bij ons op de praktijk? Stuur dan een motivatiebrief en CV + foto t.a.v Kyra de Keyzer naar: info@dierenkliniekdepijp.nl


Dierenkliniek de Pijp

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Kyra de Keyzer
0615859295
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Ceintuurbaan 199
1074 CV Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken