Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1579

Kom bij ons werken!

Voor onze gezellige, moderne en groene dierenkliniek in Amsterdam de Pijp zoeken wij wegens groei een extra paraveterinair! Ons team bestaat momenteel uit 2 dierenartsen en 2 paraveterinairen en omdat we soms handen tekort komen zijn we op zoek naar een extra paar handen!

Over de functie We zoeken iemand die van aanpakken houdt en gestructureerd kan werken. We zijn vooral op zoek naar iemand die goed in ons team past en ons kan aanvullen waar nodig. Eigen initiatief wordt hierin zeer gewaardeerd. Ervaring en affiniteit met katten is een pre aangezien wij een CatFriendly Clinic zijn. Goed de Engelse taal bemachtigen is een must; veel van onze klanten zijn expats.

De werkzaamheden bestaan uit o.a. baliewerkzaamheden, telefoon aannemen, assisteren spreekuur en OK. Dit kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld puppyspreekuren, gewichtscontroles, etc..

We zoeken iemand voor ongeveer 25 uur per week (woe, vrij, za-ochtend), salariëring volgens CAO. Uren kunnen echter uitgebreid worden indien gewenst.

Over de kliniek We werken in een kleine maar fijne praktijk met een erg leuk klantenbestand. De praktijk heeft de beschikking over twee spreekkamers, een OK met gasanesthesie en bewaking, een volledig laboratorium, digitale röntgen (inc. dentaal) en een gescheiden honden- en kattenopname.
Onze kliniek heeft een zilveren Cat Friendly status en ongeveer 60% van ons patiëntenbestand is kat.

Naast de patiëntenzorg die uiteraard voorop staat, besteden we extra aandacht aan duurzaam ondernemen. Affiniteit hiermee is dan ook zeker gewenst.

Solliciteren Wil je graag solliciteren op deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar administratie@dierenkliniekdepijp.nl tav. Kyra de Keyzer.


Dierenkliniek de Pijp

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Kyra de Keyzer
0615859295
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Ceintuurbaan 199
1074 CV Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken