Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2547

Voor onze eerstelijns dierenklinieken Driemere en Rokkeveen in Zoetermeer zoeken wij een vrolijke paraveterinair die ons team wil komen versterken. Onze betrokkenheid en enthousiasme zorgt voor een prettige werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Vind jij het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te mogen blijven groeien in je kennis en kunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij: bent (bijna) afgestudeerd paraveterinair, ervaring is een pré. Je houdt van aanpakken, bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en krijgt energie van je vak.

Wij bieden: Een veelzijdige baan voor 24-36 uur per week in een gezellig team wat graag het onderste uit de kan haalt om patiënten én hun baasjes zo goed mogelijk te helpen. Ons team bestaat uit ervaren dierenartsen en paraveterinairen. Salaris is marktconform, daarnaast hebben we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed nascholingsbudget en heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Klinkt goed? Top! Stuur snel een email met je CV en motivatie naar administratie@dierenarts-zoetermeer.nl en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Toch nog vragen? Neem een kijkje op onze website www.dierenkliniek-zoetermeer.nl of stuur een mail naar administratie@dierenkliniek-zoetermeer.nl en we maken een (bel)afspraak.


Dierenkliniek Driemere

Dierenkliniek Driemere

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Ellen Dammers
Website: bekijk website
Adres:
Dunantstraat 1153-1157
2713 TP Zoetermeer
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Driemere

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken