Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2034

Welkom bij dierenkliniek Duivendrecht!

Wij zoeken een paraveterinair om ons team te versterken voor 25-40 u/week, afhankelijk van jouw wensen.

Wij bieden: een prima salaris, pensioen, elke week een teamlunch en alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. We geven verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Wij vragen: betrokkenheid en zorg voor elkaar, de patiënten en jezelf.

Referenties? Je kan eenieder van onze assistentes benaderen om te vragen hoe leuk het bij ons is. Wij willen graag een veilige werkomgeving zijn waarbij iedereen zichzelf kan en mag zijn. We stimuleren elkaar om een eigen “afdeling” op te pakken binnen de praktijk.

Thirza, een van onze “founding” assistentes gaat helaas weg, zij heeft het haar uitdaging gemaakt om onze nazorg en klantencontact te optimaliseren en heeft de social media bijgehouden, ze was een echte balietijger, maar gaat nu haar droom achterna om haar geld te verdienen met mindfulness. Larisa is verantwoordelijk voor alles in en rond de OK, Inge is onze apotheekbaas en Merel kiest welke voeding we op voorraad hebben, begeleidt honden bij het afvallen en houdt zich bezig met de financiële administratie. Dit betekent niet dat er geen ruimte is voor jou in de OK of dat ieders afdeling verboden terrein is. We zijn juist een team met heel veel verbinding.

Wij hebben: een Idexx laboratorium met Sedivue, Catalyst, Lasercyte en SNAP-reader, een nieuw anesthesie apparaat met beademingsysteem, een laparoscoop, een nieuwe dentale unit, een direct digitaal röntgensysteem, een echo-apparaat en een tonometer (what, what?!). En er komt een verbouwing aan


Dierenkliniek Duivendrecht

Dierenkliniek Duivendrecht

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Mechteld Jansen
020-6950700
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Rijksstraatweg 5
1115 AG Duivendrecht
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken