Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

In verband met (gezins)uitbreiding zijn wij op zoek naar 2 nieuwe collega’s! Aangezien we onze 2 zwangere paraveterinairen graag met een gerust hart en een leeg hoofd met verlof willen sturen, hopen we hun taken tijdig te kunnen overdragen aan 2 nieuwe collega’s.

Vanaf medio mei tot eind oktober hebben we 2 vacatures voor 26-36 uur per week. Na afloop van die periode zijn er (voor een beperkter aantal uren) permanente mogelijkheden.

Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk in het mooie Amsterdam Zuid, op een paar minuten lopen van station RAI en tegenover halte Europaplein van de Noord/Zuidlijn. We staan op het punt de kliniek te gaan renoveren, dus je zult samen met het al aanwezige team actief mee kunnen denken en werken aan de op handen zijnde vernieuwingen. En natuurlijk samen met ons de nieuwe start meemaken!

Wat hebben we te bieden?

Een hecht team dat gewend is elkaar te helpen: we willen graag het beste voor de praktijk, het beste voor onze klanten, maar zeker ook voor elkaar! Iedereen heeft naast de algemene taken eigen verantwoordelijkheden, waar mogelijk afgestemd op eigen interesses.

Uiteraard bestaat (bij langer dienstverband) de wens en mogelijkheid tot het verder ontwikkelen van bijbehorende of nieuwe vaardigheden.

Omdat wij een gemotiveerd klantenbestand hebben doen wij veel diagnostiek op de praktijk (waartoe wij ook alle mogelijkheden hebben) en krijgen we doorgaans de kans onze patiënten goed op te werken. Wij zijn geen “kijk-het-even-aan-kliniek”: Wij bieden de ruime mogelijkheden die er zijn en bespreken open met onze klanten welke keuzes we daarin maken.

Er is geen sprake van avond- of weekenddiensten, dus ook voor een sociaal leven bestaat voldoende ruimte.

Wie zoeken wij?

· Iemand met goede spons-kwaliteiten: niet zozeer om schoon te maken (hoewel dat zeker ook een onderdeel van de werkzaamheden beslaat), maar wel om alle nieuwe indrukken en informatie vlot op te nemen en vervolgens in de praktijk te kunnen brengen.

· Iemand die plezier heeft in klantcontact en zorgt dat onze klanten in de komende renovatieperiode goed geïnformeerd blijven.

· Iemand die de flexibiliteit van ons bestaande team beloont met een net zo flexibele en collegiale instelling.

· Iemand die het leuk vindt zijn of haar diergeneeskundige kwaliteiten te vergroten en initiatief neemt deze voor de praktijk in te zetten: kom met een goed plan en we gaan ervoor!

Salariëring afhankelijk van ervaring en met CAO als richtlijn. Reacties mogen gestuurd naar:

info@dierenkliniekeuropaplein.nl.

Ben je mogelijk geïnteresseerd, maar wil je graag de werksfeer proeven om te kijken of de praktijk bij je past? We nodigen je graag uit een ochtend of middag mee te lopen om een indruk te krijgen.


Dierenkliniek Europaplein

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Michal Oppenheim
020-6642094
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Europaplein 19
1078 GS Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken