Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1730

VACATURE PARAVETERINAIR

Wij zijn: Dierenkliniek Europaplein in Amsterdam, gelegen net binnen de ring A10 en op loopafstand van station RAI. Na een rigoureuze verbouwing oogt de praktijk weer passend bij hoe wij ons voelen: modern, fris en licht. En met ruimte voor nieuwe collega’s om ons team mee uit te breiden.

Wij zijn: geen kijk-het-nog-even-aan-praktijk en bieden onze klanten graag alle diagnostische en therapeutische mogelijkheden aan. Onze klanten zijn over het algemeen zeer gemotiveerd, dus wij krijgen de kans goede en uitgebreide diagnostiek te doen, wat de diergeneeskunde inhoudelijk heel leuk maakt. Als paraveterinair ben je niet alleen verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant aan telefoon of balie, maar ook de belangrijke rechterhand en verlengstuk van de dierenarts. Naast algemene taken krijgt iedereen hier de kans zich in deelgebieden te ontwikkelen, en hier verantwoording voor te dragen. Na een goede inwerkperiode wordt eigen initiatief hierin toegejuicht.

Wij zoeken: iemand die al ervaring heeft, en direct zijn/haar kennis wil inzetten voor onze patiënten . Of iemand die misschien nog aan het begin van zijn/haar carrière staat, maar die het lef heeft om zich vast te bijten in verdere ontwikkeling, daarbij uiteraard gesteund door de andere teamleden. Iemand die niet alleen werk, maar ook mogelijkheden ziet liggen en het leuk vindt om het maximale uit de praktijk en zichzelf te halen en daar plannen toe wil maken.
Iemand die onze klanten tevreden de deur uit laat gaan, goede follow up belangrijk vindt en die samen met het team zorgt dat het plezier op de werkvloer blijft bestaan.

Wij bieden: 18-24 uur, maar meer of minder uren bespreekbaar. Geen nacht- of weekenddiensten. Salariëring marktconform.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 020-6642094.

Is je interesse gewekt en denk jij in dit plaatje te passen? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar info@dierenkliniekeuropaplein.nl, t.a.v. Michal


Dierenkliniek Europaplein

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Michal Oppenheim
020-6642094
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Europaplein 19
1078 GS Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken