Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Vacature Paraveterinair, circa 20 uur per week (2 x)

Eén ter vervanging van zwangerschapsverlof en één wegens vertrek collega

Vacature

Binnen onze kliniek zijn wij met ingang van medio april tot eind augustus 2019 op zoek naar een Paraveterinair ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Daarnaast zijn wij vanaf eind mei 2019 nog op zoek naar een Paraveterinair, die onze collega gaat vervangen die weer gaat studeren. Het betreft twee functies voor circa 20 uur per week en daarnaast beschikbaar voor meer uren bij ziekte en/of vakantie. De werkdagen kunnen in overleg gepland worden.

Werkzaamheden zijn onder andere: balie, telefoon, assisteren spreekuur, assisteren OK, planning bezoeken dierenartsen, bestellen voer en medicijnen en laboratorium werkzaamheden.

Algemene informatie

Dierenkliniek Heusden & Altena is een eerstelijns praktijk voor Gezelschapsdieren, Landbouwhuisdieren en Paarden. Onze missie is het bieden van uitstekende diergeneeskundige zorg voor zowel Gezelschapsdieren als Landbouwhuisdieren en Paarden, waarbij laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, persoonlijke zorg en een realistische kijk voorop staan.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. De spoeddiensten worden verzorgd door ons eigen team. De diensten voor Gezelschapsdieren en voor Landbouwhuisdieren en Paarden zijn gescheiden.

Onze hoofdkliniek in Heesbeen is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 19.00 uur. Ook hebben we een tweetal dependances in Vlijmen en Woudrichem

Meer info over ons en over de vestigingen vindt u op www.heusdenenaltena.nl

Wij vragen

Iemand met een afgeronde opleiding tot paraveterinair met bij voorkeur enkele jaren ervaring.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature, de organisatie of de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met de heer F. Flipsen, Dierenarts (fflipsen@heusdenenaltena.nl) of mevrouw D. van den Biggelaar, Officemanager (officemanager@heusdenenaltena.nl). Beiden zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 0416-665059.

Sollicitaties voorzien van een uitgebreid Curriculum Vitae kunnen gezonden worden aan officemanager@heusdenenaltena.nl


Dierenkliniek Heusden en Altena

Dierenkliniek Heusden en Altena

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Davina van den Biggelaar
0416665059
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Heesbeenseweg 1
5158 NK Heesbeen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken