Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1501

Wij zoeken twee nieuwe collega's!

Wegens uitbreiding van ons team met een dierenarts, en daarnaast een zwangere paraveterinair die binnenkort met verlof gaat, zijn we op zoek naar 2 paraveterinairen.

Wij zijn een drukke en gezellige praktijk in Amsterdam IJburg waar we (nu nog) met 4 dierenartsen en 5 paraveterinairen werken. Parkeren is geen probleem, we hebben een aantal eigen parkeerplaatsen. Maar je mag natuurlijk ook met de fiets of het ov komen.

Wij hebben ruime openingstijden, dit is prettig voor de klant. Daarom werk je minimaal 1 avonddienst (tot 21 uur); de praktijk is open tot 20 uur. Ook op de zaterdag zijn we een paar uur geopend (10-14 uur); hierbij worden de diensten onderling gerouleerd. Dit houdt in dat je 1 keer in de 6 weken aan de beurt bent.

We behandelen veel honden en katten maar hebben ons vooral toegelegd op de behandeling van konijnen, knagers en vogels. Het ene moment staat er een kip op de spreekkamertafel, het andere moment een cavia. Dit is je kans om meer over deze vaak toch wel bijzondere dieren te leren.
Iedereen binnen de praktijk heeft zijn/haar eigen interesse in een onderdeel van het vakgebied verder ontwikkeld. Het volgen van nascholingen hoort hier ook bij. We vinden het leuk als jij ook interesse hebt in een of meerdere onderdelen die ons vakgebied zo leuk en divers houden.

Het aantal uren is in overleg.

Ziekte en vakantiedagen proberen we zo veel mogelijk onderling op te vangen. Daarom zoeken wij iemand die flexibel is.

Kom jij bij ons werken? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: info@dierenkliniekijburglaan.nl


Dierenkliniek IJburglaan

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Judith Spek
020-4161435
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
IJburglaan 983
1087 EN Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken