Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2533

Dierenkliniek In de Buurt is een groeiende dorpspraktijk in de buurt van Utrecht waar aandacht voor de klant centraal staat. Wij werken met een klein team, die betrokken is met de klanten en hun dier. Wij verlenen zorg met veel aandacht en tijd. We hebben moderne apparatuur, zoals (dentale) röntgen, bloedanalyse apparatuur van Idexx, gasanesthesie met bewaking en een echo apparaat.

Gezocht: paraveterinair (16-20 uur)

Wij zoeken iemand die verbinding wil aangaan met onze praktijk. Dankzij jou kunnen we nog verder groeien en kunnen we samen zorgen voor nog meer tevreden klanten.

Jouw initiatief en enthousiasme wordt erg gewaardeerd. De taken zullen erg divers zijn: van baliewerkzaamheden, helpen in de spreekkamer, assisteren tijdens operaties/gebitsbehandelingen en verzorging van opname patiënten.

Heb jij veel verantwoordelijkheidsgevoel, zet jij je voor 100% in en breng jij ook veel vrolijkheid mee? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat die wij zoeken!

Wat kunnen we jou bieden:

Wij zijn aangesloten bij het BPW, wat inhoudt dat wij de CAO voor dierenartsen als minimum aanhouden. Bij ons hoef je geen diensten te doen, want wij zijn aangesloten bij de Spoedkliniek voor gezelschapsdieren Midden- Nederland. Onze klantenkring is zeer vriendelijk en zorgzaam voor hun dier. Als je nascholing wilt volgen juichen wij dit erg graag toe. Hoe meer je weet en kan, des te meer werkplezier je zult hebben.

Heb je interesse, dan komen we graag in contact met jou en laten we je graag de praktijk zien.


Dierenkliniek In de Buurt

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Alexandra van Mameren
0610916106
Website: bekijk website
Adres:
Zeisterweg 19A
3984 NH Odijk
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek In de Buurt

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken