Paraveterinair

Reeds ingevuld
Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

We willen heel graag ons team verbreden en zijn daarom zo spoedig mogelijk opzoek naar een leuke, enthousiaste collega/paraveterinair!

We bieden een functie aan van 20-32 uur in een goed draaiende kliniek, met veel uitdaging en afwisselend werk gedurende de dag. Ons team bestaat uit 7 dierenartsen en 8 assistenten. We zijn een druk bezochte kliniek met voornamelijk eerste lijn diergeneeskunde, maar ook gedeeltelijk tweede lijn. We zijn een hecht en gezellig team, die door samenwerking streven naar de beste zorg voor dier maar ook voor de klant.

We zoeken een assistent die het liefst per direct beschikbaar is. Werkervaring is een pre, maar geen must. Het werk zal bestaan uit het verzorgen van de opname, mee helpen met operaties, balie werkzaamheden, laboratorium werkzaamheden, enz. Flexibiliteit vinden we erg belangrijk en op langer termijn zal je mee moeten draaien in de weekenddienst.

We zoeken een paraveterinair die graag ambitie heeft om te werken in een drukke maar gezellige kliniek, stressbestendig is, die geen 9-5 mentaliteit heeft en die graag in een teamverband werkt.

Voel je je aangesproken door alles wat hierboven staat, dan zijn wij opzoek naar jou! Mail ons je CV en we nemen snel contact met je op.

CV en motivatie versturen naar:
mireillewibier@gmail.com
t.a.v. Mireille Wibier

Team dierenkliniek Maaspoort


Dierenkliniek Maaspoort

Dierenkliniek Maaspoort

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Mw. M. Wibier
0620143032
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Belgeren 1
5235 AM Den Bosch
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken