Paraveterinair

Reeds ingevuld
Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2638

PARAVETERINAIR GEZELSCHAPSDIEREN

Ben je een enthousiaste en energieke paraveterinair? Sta je open voor een nieuwe uitdaging of zoek je een andere werksfeer? Wil je dichter bij huis werken? Zoek je een betere werk/privé balans? Of vind je het leuk om mede kartrekker te zijn voor onze nieuwe dierenkliniek? Dan zijn wij op zoek naar jou?

Zijn wij de dierenkliniek die past bij jou?

Wij zijn een kleine gezellige Brabantse Dierenkliniek in Nuland met leuke en betrokken klanten (www.dierenklinieknuland.nl). Onze ambitie is om betekenisvol te zijn voor huisdiereigenaren bij het aanschaffen van een huisdier, het geven van de beste preventieve en curatieve zorg tot aan het moment waarop je afscheid neemt van elkaar. Ook staan we voor duurzaam huisdierbezit.

Dit doen wij nu nog met een klein team van twee dierenartsen en drie paraveterinairen en met heel veel plezier. Daarnaast bieden we online duurzame kwaliteitsproducten en diensten aan via www.drpet.nl.

Wij vinden werkgeluk en de werksfeer belangrijk. Om dit te realiseren zetten we iedereen in hun kracht en doe je zo veel mogelijk werkzaamheden waar je energie van krijgt en goed in bent of wilt worden. Wij doen veel aan werkgeluk d.m.v. coaching, intervisie en gezellige uitjes. Na deze zomer openen we onze tweede vestiging in De Groote Wielen in Rosmalen. Voor beide vestigingen zijn we op zoek naar één ervaren paraveterinairs voor 28 tot 32 uur.

Hoe ziet je werkdag er uit?

We starten de dag gezamenlijk om 8.30 met een kop thee of koffie en checken in. Binnenkomende patiënten worden opgenomen. We bespreken het operatie- en/of spreekuur programma en werken deze af tot circa 11.30. Dan ronden we de ochtend af en is het tijd voor lunch. Ergens tussen 13.00 en 15.00 start dan weer het spreekuur tot 18.00 uur. Afhankelijk van je ervaring zet je zelf een braunule, neemt je bloed af, doet wondcontroles en maak je röntgenfoto’s. Ook ondersteun je de dierenarts tijdens operaties en bewaak je de narcose. Tijdens het spreekuur rouleer je en sta je de ene dag balie & laboratorium en de andere dag in de spreekkamer te assisteren. Ook heb je echt een rol bij het managen en uitbouwen van de dierenkliniek. Je staat niet alleen en wordt goed ondersteunt door een ervaren team van collega paraveterinairen en dierenartsen. Je werkt op vaste dagen in Nuland of op De Groote Wielen in Rosmalen. Eens in de 10 tot 15 weken draai je een deel van de weekenddienst en circa één tot twee keer per maand heb je avonddienst (dinsdag). Voor ons zijn de diensten overigens de ‘slagroom op de taart’.

Wat zijn je talenten?

Je bent opgeleid als paraveterinair en hebt een MBO+ werk- & denkniveau. Qua ervaring loop je al een aantal jaren rond. Je vindt klinisch werk kei leuk en je houdt van aanpakken. Verder ben je thuis in Animana. Het belangrijkste vinden wij je passie voor huisdieren en hun baasjes, je enthousiaste en leuke vlotte babbel.

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je allereerst leuke en professionele collega’s om als team in gezellige sfeer mee te werken. Daarnaast krijg je lieve en betrokken klanten. Verder ga je aan de slag in een moderne nieuwe dierenkliniek. Jaarlijks krijg je een opleidingsbudget en individuele coaching. Je krijgt de mogelijkheid om te groeien op een bepaald vakgebied die jij leuk vindt. Je salaris is marktconform+ en overeenkomstig je kennis en werkervaring. Je start in principe met een jaarcontract voor 28 tot 32 uur. We nemen ruim de tijd om je goed in te werken. Per jaar ben je vijf weken vrij in goed onderling overleg met elkaar.

Hoe ziet je sollicitatieproces eruit?

Je solliciteert door je motivatiebrief en CV te mailen naar info@dierenklinieknuland.nl ter attentie van praktijkeigenaar en dierenarts Yvet Martherus. Het sollicitatieproces bestaat uit een beoordeling van je sollicitatie en één tot twee gespreksrondes. De planning is dat je in juli start. Overigens krijgt onze dierenkliniek een geheel nieuwe naam. De sluitingsdatum voor de vacature is 19 mei. Kort daarna staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. Heb je nog vragen of wil je een keer de sfeer komen proeven of meelopen stuur ons dan een email of bel naar 073-5325580. Kijk zeker ook eens op onze website en socials of wij je aanspreken.


Dierenkliniek Nuland

Dierenkliniek Nuland

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Y. Martherus
073-5325580
Website: bekijk website
Adres:
Zandstraat 17A
5391 AL Nuland
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Nuland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken