Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2306

Hoi,

wij zijn dierenkliniek Papendrecht. Sinds september verleden jaar hebben we een nieuwe gedreven dierenarts-eigenaar. Samen met een team van 2 assistentes en 3 paraveterinairen is er volop ingezet op een uitgebreide verbouwing en modernisering van de praktijk. Deze heeft ervoor gezorgd dat we een fijne, uitdagende werkplek voor medewerkers en huisdier ( eigenaren ) ontworpen hebben. Dit doen we volledig op eigen houtje, dus buiten de ketens om.

Die positieve evolutie is gelukkig niet onopgemerkt gebleven waardoor we een forse groeispurt doormaken. Daarom zijn we op zoek naar die spontane, gezellige paraveterinair die samen met ons zijn/haar schouders onder onze praktijk wil zetten. Misschien vind jij jezelf wel in dit profiel ?

Als je enthousiast en leergierig bent, kunnen we je heel veel leren. Ervaring is zeker geen noodzakelijke voorwaarde. Een goede en prettige relatie met de klanten is heel belangrijk, dus communicatie skills en klantgericht werken zijn echt wel nodig. Naast alle normale zorg doet DK Papendrecht veel tandheelkunde op een hoog niveau en is er een sterke focus op exotische dieren ( voornamelijk kromsnavels en reptielen ). Het zou prettig zijn als deze vakgebieden jou aanspreken. Enige flexibiliteit vinden wij erg prettig daar diergeneeskundige zorg zich niet altijd helemaal laat plannen.

Om het werk leuk te vinden is een goede balans tussen werk en prive een must. Er is voldoende werk voor 20-30 uur en natuurlijk zorg ik voor passende en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast worden onze avond- en weekenddiensten uitbesteed aan de nabijgelegen spoedkliniek.

Vind je het leuk om een keer persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken ? Neem dan contact met me op. Om je al wat beter te leren kennen zou ik het fijn vinden om alvast je C.V. en een korte motivatiebrief van je te ontvangen.

Vriendelijke groet,

Dries Sabbe


Dierenkliniek Papendrecht

Dierenkliniek Papendrecht

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Dries Sabbe
0786154113
Website: bekijk website
Adres:
Goudenregenstraat 29
3353VA Papendrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Papendrecht

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken