Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

We zijn per 1 september op zoek naar een paraveterinair voor minimaal 24 uur per week, en vanaf november 40 uur per week (vanwege zwangerschapsverlof).

De functie betreft het ontvangen en bedienen van klanten aan de balie, (telefonisch) inplannen van afspraken en assisteren bij consulten, operaties en laboratoriumonderzoek. Je zult werkzaam zijn op beide filialen in Heerlen: onze dierenkliniek op Bautscherweg 56 (honden, katten, konijnen & knaagdieren), en onze kattenkliniek op Ruys de Beerenbroucklaan 1.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie van de klinieken en het onderhouden van bijbehorende media (website, Facebook, nieuwsbrief). Klantvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel, en een afgeronde communicatiecursus bij St. Anna advies (of vergelijkbaar) is dan ook een pluspunt!

De kandidaat die we zoeken is klantvriendelijk, spontaan en collegiaal. Je bent bereid oproepbaar te zijn tijdens avond- en weekenddiensten, en te werken op zaterdagen (allen volgens een gespecificeerd rooster).

Wij bieden een warm en welkom team, met een groot hart voor dieren. Met onze uitgebreide diagnostische mogelijkheden en onze vernieuwende kattenkliniek bieden wij een zeer gevarieerde baan met groeiperspectief.

Spreekt deze functie je aan en zou je je graag willen voegen bij ons enthousiaste team? Mail dan je motivatie en CV naar parksted@live.nl.

Hopelijk mogen we je dan snel in onze kliniek begroeten!


Dierenkliniek Parkstad Dierenzorg

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
ted quaedvlieg
0031655396730
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Bautscherweg 56
6418 EM Heerlen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken