Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2403

Dierenkliniek Rijen echt iets voor jou!

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn een gezellige dierenartspraktijk en een deskundig dierenziekenhuis onder één dak.

Een jong team van 9 dierenartsen en 14 paraveterinairen staat dagelijks klaar voor onze patiënten in zowel onze hoofdvestiging in Rijen als in onze satellietvestigingen in Breda, Dongen en Oosterhout.

Wij zijn er trots op dat we naast de patiënten uit ons verzorgingsgebied, ook de dieren van de luchtmacht en steeds meer verwijspatiënten tot onze tevreden klanten kunnen rekenen.

De Dierenkliniek Rijen-methode kenmerkt zich door een praktische probleemgerichte benadering waarbij het credo geldt: “Makkelijk doen als het kan, moeilijk als het moet”. In de praktijk betekent dit, dat we vanuit het dier denken en open en eerlijk communiceren met onze klanten.

Wij geloven in iedere dag net een stapje meer zetten voor elkaar. Door oprechte en eerlijke omgangsvormen kunnen wij als team het beste uit onszelf en elkaar halen. Zo kunnen we, met een glimlach, onze klanten de beste zorg bieden. En ook wij vergaderen, maar dan bij voorkeur gezellig met z’n allen in een eetcafé.

We zijn een groeiende praktijk. Niet alleen in omvang, maar ook in mogelijkheden op het gebied van interne geneeskunde, cardiologie, beeldvorming, anesthesie, chirurgie en tandheelkunde.

Nieuwsgierig? Wij zoeken een nieuwe collega:

Paraveterinair M/V

24-36 uur met doorgroei naar fulltime

die zich samen met ons verder wil ontwikkelen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde kracht die zo nodig een eigen vestiging mee aanstuurt. Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. Je hebt al de nodige paraveterinaire kennis opgedaan. Je wilt nog steeds nieuwe dingen leren, bent flexibel en bereid hard te werken. De lat ligt voor iedereen hoog om jezelf en elkaar continue te verbeteren. Communiceren met humor ligt jou wel. En mocht jij nog maar weinig ervaring hebben maar ben je ervan overtuigd dat je snel leert, dan willen we graag dat je tóch solliciteert.

Wij bieden een afwisselende leeromgeving binnen een gezellig en deskundig team in een moderne dierenartspraktijk. Ten slotte bieden we een passende beloning.

Nieuwsgierig geworden naar onze praktijk? Kijk op onze website www.dierenkliniekrijen.nl. Voor meer informatie over de functie bel je naar Michèle Fransen 0161 – 220 600.

Nog steeds nieuwsgierig? Stuur dan een uitgebreide motivatie en CV naar:

Dierenkliniek Rijen

Jeroen Sterenborg

Hoofdstraat 16

5121 JE RIJEN

0161 - 220 600

info@dierenkliniekrijen.nl

Wie weet kom je binnenkort een dagje meelopen in onze praktijk.


Dierenkliniek Rijen

Dierenkliniek Rijen

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon :
Michèle Fransen
0161-220600
Website: bekijk website
Adres:
Hoofdstraat 16
5121 JE Rijen
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Rijen

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken