Paraveterinair

Reeds ingevuld
Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Voor onze moderne en gezellige kliniek voor gezelschapsdieren in Amsterdam zuid (3 dierenartsen en 6 paraveterinairen) zoeken wij vanwege zwangerschapsverlof en groei van de praktijk per 1 april een (ervaren) paraveterinair liefst uit omgeving Amsterdam of in ieder geval bereisbaar met het openbaar vervoer.

Het gaat om een functie van 25-40 uur en er bestaat een goede mogelijkheid dat aan het eind van de waarneming deze functie overgaat in een vaste aanstelling.

Wij bieden een fijne werkomgeving met veel begeleiding, plezier en groeimogelijkheden. Omdat de praktijk in Amsterdam gevestigd is, is het wel handig als je een beetje engels kan praten. Er komt bij ons een gevarieerd publiek!

Wij zoeken iemand die in ieder geval klantvriendelijk is. Wij zijn namelijk echt een praktijk met veel persoonlijke aandacht voor de klant en zijn dier.

Ervaring met animana is een pre evenals het kunnen van handelingen zoals intuberen, bloed afnemen, infusen plaatsen. We kunnen je dit echter ook leren.

Eigenlijk hoef je alleen maar gemotiveerd te zijn en voor diegene met echte ambities: bij ons krijg je ook de ruimte om te specialiseren in een eigen vakgebied. Gedrag, artrose, puppies en kittens, overgewicht, suikerziekte, ontwormen op maat. Er zijn zoveel leuke consulten en programma's te bedenken!

Dus ben jij geen baliemiep maar een echte paraveterinair dan hopen wij dat je bij ons komt solliciteren.


Dierenkliniek rivierenbuurt

Dierenkliniek rivierenbuurt

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Manon Koning
020-4709306
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
rijnstraat 12
1078 RA Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken