Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2562

Vacature Paraveterinair met minimaal 1 jaar ervaring (20-24 uur)

Voor onze gezellige dierenkliniek zijn wij per direct op zoek naar een paraveterinair met ervaring die ons team wil komen versterken. Misschien is onze vacature bij Dierenkliniek Schiedam-Noord iets voor je!

Allereerst, wie zijn wij?

Wij zijn een groeiende, zelfstandige praktijk met 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Onze kliniek heeft drie spreekkamers, een operatiekamer, tandheelkunde unit, een aparte honden- en kattenopname en quarantaine ruimte. Wij doen alle eerstelijns diergeneeskunde en ook veel tweedelijns diergeneeskunde en hebben de beschikking over digitale röntgen, tandheelkundige röntgen, echo, laparoscopie en een in-huis-lab.

Bij ons staan goede diergeneeskunde en liefdevolle zorg voor de dieren en hun baasjes voorop. Juist nu het druk is en onze praktijk groeit, willen we ons blijven onderscheiden met een persoonlijke benadering van de klanten en tijd nemen voor de dieren. Achter de schermen betekent het echter ook dat we ons moeten blijven ontwikkelen en merken we dat de ervaring van onze paraveterinairen goud waard is!

Wat verwachten we van jou?

Als jij onze nieuwe collega wordt, willen we jou dan ook zo snel mogelijk inwerken tot een paraveterinair die van toegevoegde waarde is voor onze praktijk. Natuurlijk behoren baliewerkzaamheden, assisteren bij spreekuren en OK-assistentie tot je takenpakket, maar we verwachten ook dat je zelfstandig de opname kan overzien en alle paraveterinaire handelingen als braunules plaatsen, röntgenfoto’s maken, infusen opstarten, bloedafname etc. gemakkelijk uitvoert.

Jouw uren zullen tussen de 20-24 uur liggen. Mogelijk kunnen deze uren in de toekomst nog uitgebreid worden.

Wij participeren in de zaterdagdienst met buurtcollega’s. Dit komt er op neer dan onze spoedpatiënten eens in de zoveel weken welkom zijn in onze praktijk. Dit houdt in dat je ongeveer 1x per 6 weken een oproepdienst op zaterdag zult draaien met een van onze dierenartsen. Op zondag verwijzen wij de spoedpatiënten naar Verwijscentrum Anicura Haaglanden.

Wat maakt het voor jou een leuke werkplek?

Naast goede diergeneeskunde vinden wij gezelligheid en een goede teamspirit zeker zo belangrijk. Werken is een stuk leuker als er ook regelmatig gelachen wordt. Teamuitjes en -etentjes, nascholingen met (een deel van) het team, inspraak over de dagelijkse gang van zaken en een goed onderling contact zijn hierbij onmisbaar!

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van onze vacature, neem gerust contact met ons op. Wij ontmoeten jou dan graag!

Stuur dan een CV en motivatiebrief naar info@dklschiedamnoord.nl , t.a.v. Maron van den Berg. Een indruk van onze kliniek vind je op www.dklschiedamnoord.nl

Wij zien jou graag tegemoet voor verdere kennismaking.


Dierenkliniek Schiedam-Noord

Dierenkliniek Schiedam-Noord

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Maron van den Berg
0102470110
Website: bekijk website
Adres:
Willem Andriessenlaan 200
3122 JT Schiedam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Schiedam-Noord

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken