Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2309

Het klinkt misschien wat raar, maar op dit moment hebben we eigenlijk niemand nodig. We hebben een prettig en gevuld team en zijn heel tevreden.

Wel zouden we op termijn graag ons team nog iets willen uitbreiden met het oog op de toekomst. We zijn namelijk stevig aan het verbouwen op dit moment. Wanneer deze verbouwing klaar is, dan kunnen we een uitbreiding wel gebruiken. Omdat we graag de nodige tijd in het inwerken willen steken lijkt het ons wel handig om nu alvast rond te gaan kijken naar een leuke en nieuwe paraveterinair.

Heb je interesse? Kijk dan eens op onze website en onze facebookpagina om een beetje in te schatten wat voor een praktijk we zijn. Kijk rustig rond om te zien of we bij elkaar zouden kunnen passen. Uiteindelijk is het namelijk wel de bedoeling dat zowel jij als wij er blij van worden.
We zouden graag onze praktijk verder willen ontwikkelen en hebben daar zo onze idee├źn over. Dit doen we natuurlijk als team en met onze wensen zijn een paar extra handen welkom, dus zijn we op zoek naar iemand die zich graag bij ons team wil aansluiten.

Mocht je dit wat lijken, dan horen we graag van je.

Het gaat om een parttime betrekking van 32 uur verdeeld over 5 dagen. Op termijn ga je ook meedraaien in ons dienstrooster.

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@dierenkliniektiel.nl

www.dierenkliniektiel.nl


Dierenkliniek Tiel-Drumpt bv

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Dhr. A.Kramer
0344-612976
Website: bekijk website
Adres:
Culemborgse Grintweg 2
4003 CJ Tiel
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Tiel-Drumpt bv

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken