Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Ter aanvulling van ons team zijn wij opzoek naar een enthousiaste

Paraveterinair en (Paraveterinair) Trimster (20-38 uur per week)

Onze DierenKlinieken behoren tot de Evidensia groep met een 850 dierenartsklinieken in Europa. In Nederland hebben we inmiddels meer dan 80 vestigingen en een 4 tal eigen dierenziekenhuizen. Mede hierdoor kunnen we de beste preventieve en curatieve diergeneeskundige zorg aanbieden en zijn onze vestigingen volledig moderne geoutilleerde eerstelijns dierenkliniek met professioneel en goed opgeleid en getraind personeel. De DierenSpiegel is een dierengezondheidswinkel met een combinatie van een dierenkliniek, trimsalon en winkel met de beste en mooiste dierengezondheidsprodukten.

In onze klinieken worden inentingen verzorgd, operaties verricht en vele preventieve en curatieve onderzoeken (röntgen, echo bloed etc.) bij honden, katten, knaagdieren, vogels en reptielen uitgevoerd. Daarnaast zijn onze paraveterinairen speciaal getraind om preventief advies te gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van kleine huisdieren. In De DierenSpiegel kunnen klanten met hun dier terecht bij de trimsalon.

Onze Missie: Samen Beter, dicht bij de klant. In onze klinieken willen we gezonde en gelukkige huisdieren zien. Daarom leveren we een hoge kwaliteit van zorg. Als een groep leggen we de lat hoog door samen te werken; van de basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg. Dit willen we zijn door: nr 1 werkgever te zijn; Klantverwachtingen overtreffen en Samen waarde te creëren!

Functie:
Als paraveterinair in een van onze dierenklinieken houdt je je bezig met alle voorkomende assisterende (voor arts) en adviserende (voor klant) werkzaamheden. In de praktijk betekent dit o.a., zorgdragen dat de spreekuren voor de klant en dierenarts perfect verloopt, assisteren bij operaties, het verzorgen van de opgenomen dieren en uiteraard de klant voorzien van de beste adviezen over gezondheid en voeding e.d. Daarnaast verricht je kleine diagnostische handelingen en werkzaamheden en ben je mede verantwoordelijk voor de voorraad en presentatie van producten en informatie van onze klanten. Als paraveterinair/ trimster zorg je dat alle honden. Katten en konijnen er weer tip top uit zien

Wat we vragen: Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde paraveterinair (MBO niveau 4) met bij voorkeur enige ervaring. Als trimster ben je eveneens in bezit van de vereiste diploma’s. Daarnaast ben je klantgericht, communicatief vaardig, nauwkeurig en flexibel, vanwege de ruime openingstijden in de avond en in het weekend (zaterdag)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we bieden:
De Dierenklinieken van Evidensia bieden een marktconform salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao Dierenartspraktijken (dierenartsassistenten). Evidensia Nederland BV heeft haar eigen opleidingen en Academie. Evidensia bouwt aan haar toekomst door o.a. veel te investeren in opleidingen en bijeenkomsten voor artsen en paraveterinairen. Vele doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig zoals diverse managementfuncties. Het team van de onze DierenKlinieken is een fantastisch, gemotiveerd en deskundig team. Bij de selectie zullen daarom ook zij deelnemen aan de gesprekken die we graag met je willen voeren. Collegialiteit en betrokkenheid vinden we erg belangrijk!

Interesse in de functie van Paraveterinair bij Evidensia – DierenKlinieken Volendam Edam Oosthuizen en de DierenSpiegel? Nog vragen?
Informeer bij Angela van Komen (0299 323 644) of Ronald Blom (06 2000 1884)

Wil je direct reageren? Stuur je CV en motivatie brief aan info@dedierenspiegel.nl


Dierenkliniek Volendam

Dierenkliniek Volendam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Rinske Knoop
0623181834
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Dukaton 15
1132 ra Volendam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken