Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Hé stop eens even! Er staan veel vacatures hè? Maar neem nou even echt even de tijd om juist deze te lezen. Het zou zomaar eens je droombaan kunnen worden...

Wij zoeken namelijk een paraveterinair voor een bijzondere praktijk met topteam!

Dierenkliniek Vondelpark is de oudste praktijk van Amsterdam, maar dan helemaal in een nieuw jasje in een gloednieuw pand en op een gloednieuwe locatie in de mooiste buurt van Amsterdam-Zuid! Onze kracht ligt in het geven van nét dat extra beetje echte aandacht voor dier en eigenaar en dat combineren we met de laatste nieuwtjes in de diergeneeskunde. Daarnaast geloven we dat een hecht en gevarieerd team de basis is voor een succesvolle praktijk en een fijne werkplek.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige, klantvriendelijke en originele multi-tasker (paraveterinair) met humor, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken en stevig in zijn schoenen staat. Je moet een echte teamplayer zijn. Engels praten is een vereiste en woon je in (de buurt van) Amsterdam, dan is dat een pré.

Wij bieden per 1 september 2019 een baan van 3-4 dagen per week. Er is een reële kans dat je kunt doorgroeien naar meer uren op korte termijn. Verder word je dan onderdeel van een supergezellig team met 6 dierenartsen en 7 paraveterinairen (+ co-assistenten en stagiaires). Het is een drukke praktijk waar veel te zien en te doen is, bijzondere klantenkring, veel nascholingsmogelijkheden en de mogelijkheid om jouw goede ideeën waar te maken en je op termijn ook je eigen interessegebied kunt uitbouwen. En wat misschien wel het mooiste is... onze spoeddiensten worden opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en HUGO.

Lijkt je dit wat? Reageer dan snel!

Dat kan naar administratie@dierenkliniekvondelpark.nl tav Fleur Visser of je kunt altijd even bellen voor meer informatie op 020-6620101


Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Vondelpark

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
E.C. Peletier
020-6620101
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Sophialaan 53
1075 BP Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken