Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Gezocht wegens uitbreiding en zwangerschapsverlof: ondernemende paraveterinair voor een bijzondere praktijk met topteam!

Dierenkliniek Vondelpark is de oudste praktijk van Amsterdam, maar nu helemaal in een nieuw jasje in een gloednieuw pand en op een gloednieuwe locatie in de mooiste buurt van Amsterdam-Zuid! Onze kracht ligt in het geven van nét dat extra beetje echte aandacht voor dier en eigenaar en dat combineren we met de laatste nieuwtjes in de diergeneeskunde. Daarnaast geloven we dat een hecht en gevarieerd team de basis is voor een succesvolle praktijk en een fijne werkplek. We werken om te leven en leven niet om te werken.

Wegens uitbreiding (wij openen in november een nieuwe vestiging in Heemstede) en zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige, klantvriendelijke en originele multi-tasker met humor en gevoel voor mensen, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken en stevig in zijn schoenen staat. Je moet een echte teamplayer zijn. Engels praten is een vereiste en woon je in (de buurt van) Amsterdam of Heemstede dan is dat een pré.

Wij bieden per 1 januari 2020 een baan van 4 dagen per week (meer of minder zeker bespreekbaar). Je wordt dan onderdeel van een supergezellig en stoer team met 7 dierenartsen en 9 paraveterinairen (+ co-assistenten en stagiaires). Het is een drukke praktijk waar heel veel te zien en te doen is. We hebben een bijzondere klantenkring, veel nascholingsmogelijkheden, de vrijheid om goede ideeën te realiseren en eventueel je eigen interessegebied uit te bouwen. En wat misschien wel het mooiste is... onze spoeddiensten worden opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en HUGO :)

Lijkt je dit wat? Reageer dan snel!

Dat kan naar administratie@dierenkliniekvondelpark.nl tav Fleur Visser of je kunt altijd even bellen of mailen voor meer informatie op 020-6620101.


Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Vondelpark

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
F. Visser
020-6620101
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Sophialaan 53
1075 BP Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken