Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1883

We hebben weer een topper nodig in ons superteam! Ben jij die ambitieuze paraveterinair die bij ons wil komen werken?

Dierenkliniek Vondelpark is de oudste praktijk van Amsterdam, maar nu helemaal in een nieuw jasje in een gloednieuw pand en op een gloednieuwe locatie in de mooiste buurt van Amsterdam-Zuid! Onze kracht ligt in het geven van nét dat extra beetje echte aandacht voor dier en eigenaar en dat combineren we met de laatste nieuwtjes in de diergeneeskunde....en met een beetje humor. Daarnaast geloven we dat een hecht en gevarieerd team de basis is voor een succesvolle praktijk en een fijne werkplek. We werken om te leven en leven niet om te werken.

We opereren veel en doen tandheelkunde op hoog niveau. Verder werken er dierenartsen bij ons die zich hebben toegelegd op bijvoorbeeld kattengeneeskunde, dermatologie of op konijnen en knaagdieren. Voor ieder wat wils dus.

Wegens uitbreiding (en alle coronapuppies...) zijn wij op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige, klantvriendelijke en originele multi-tasker met humor en gevoel voor mensen, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken en stevig in zijn schoenen staat. Je moet een echte teamplayer zijn en het zou mooi zijn als je Engels kunt praten. Woon je in (de buurt van) Amsterdam (of Heemstede voor onze tweede vestiging) dan is dat een pré.

Je wordt onderdeel van een supergezellig en stoer team met 10 dierenartsen en 11 paraveterinairen (+ co-assistenten en stagiaires). Het is een drukke praktijk waar heel veel te zien en te doen is en waar we zowel eerste-, als tweedelijns zorg bieden. We hebben een bijzondere klantenkring, veel nascholingsmogelijkheden, de vrijheid om goede ideeën te realiseren en ook je eigen consulten te draaien en eventueel je eigen interessegebied uit te bouwen. Betaling boven CAO. En..... onze spoeddiensten worden opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en HUGO :)

Lijkt je dit wat? Reageer dan snel!

Dat kan naar administratie@dierenkliniekvondelpark.nl t.a.v Fleur Visser of je kunt altijd even bellen voor meer informatie op 020-6620101.


Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Vondelpark

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
F. Visser
020-6620101
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Sophialaan 53
1075 BP Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken