Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2924

OVER DIERENKLINIEK VONDELPARK

In het bruisende hart van Amsterdam-Zuid, op een prachtige locatie, is Dierenkliniek Vondelpark gevestigd. Dierenkliniek Vondelpark is de oudste praktijk van Amsterdam, maar dat is er niet aan af te zien: we hebben een ruime en moderne praktijk met een warme huiselijke uitstraling. Ieder dier voelt zich er meteen thuis. Wij zijn een dierenkliniek voor hoogwaardige diergeneeskunde die aansluit bij de wensen van huisdier eigenaren. Zo wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur, handelen wij met kennis van de laatste (internationale) inzichten in diergeneeskunde en streven wij naar het beperken van het gebruik van antibiotica. We opereren veel en voeren tandheelkunde uit op hoog niveau. Dit alles doen wij met een gezonde dosis humor en sensitiviteit. Ons hechte en diverse team is de basis van ons succes, zowel op professioneel vlak als qua werksfeer.

OVER DE VACATURE

Dierenkliniek Vondelpark blijft groeien en daarom zijn wij op zoek naar een zelfstandige en klantvriendelijke paraveterinair met gevoel voor humor, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken. Je wordt onderdeel van een supergezellig team met 13 dierenartsen en 18 paraveterinairen (+ co-assistenten en stagiaires). We bieden zowel eerste- als tweedelijnszorg. We hebben een bijzondere en trouwe klantenkring, veel nascholingsmogelijkheden, de vrijheid om goede ideeën te realiseren en eventueel zelfs je eigen consulten te draaien.

Verder bieden wij ons team de mogelijkheid zich te specialiseren op een thema naar keuze: zo hebben wij specialisten op het gebied van kattengeneeskunde, dermatologie, tandheelkunde, chirurgie, voeding en gedrag. In goed overleg is er voor ieder wat wils mogelijk, zo ook voor jou. Betaling boven CAO. En….. onze spoeddiensten worden opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Lijkt dit je wat? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief en wie weet tot snel!

PS: Bekijk deze video om een indruk van onze praktijk te krijgen, of neem een kijkje op onze instagram!


Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Vondelpark

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon :
F. Visser
020-6620101
Website: bekijk website
Adres:
Sophialaan 53
1075 BP Amsterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Vondelpark

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken