Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Gezocht! Ambitieuze paraveterinair voor bijzondere praktijk met topteam!

Dierenkliniek Vondelpark is een moderne en warme gezelschapsdierenpraktijk in het hart van Amsterdam-Zuid. Ook nog eens de oudste praktijk van Amsterdam! Wij combineren de laatste nieuwtjes in de diergeneeskunde met nét dat beetje echte aandacht voor dier en eigenaar wat zorgt voor een unieke sfeer in team en praktijk.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige, klantvriendelijke en originele multi-tasker (paraveterinair) met humor, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken en stevig in zijn schoenen staat. Je moet een echte teamplayer zijn. Engels praten is een vereiste en woon je in (de buurt van) Amsterdam, dan is dat een pré.

Wij bieden per 1 januari 2019 een baan van 3 dagen per week en met naar verwachting doorgroei naar meer uren op korte termijn. Verder word je dan onderdeel van een supergezellig team met 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen (+ co-assistenten en stagiaires). Het is een drukke praktijk dus veel te zien en te doen, bijzondere klantenkring, nascholingsmogelijkheden en de mogelijkheid om goede ideeën waar te maken.

Lijkt je dit wat? Reageer dan snel!


Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Vondelpark

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
E. Peletier
020-6620101
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Johannes Verhulststraat 115hs
1071 MZ Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken