Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Vacature paraveterinair Amsterdam

Dierenkliniek Westerpark heeft twee vestigingen in Amsterdam waar 5 dierenartsen en 9 para-veterinairen werkzaam zijn. Wij zijn een praktijk van de stad en voor de stad. Gastvrijheid en laagdrempelig contact met alle lagen van de bevolking en vele nationaliteiten zijn voor ons belangrijk.

Werken bij dierenkliniek Westerpark is gezelligheid en hard werken in een hecht team. We staan samen klaar om onze klanten om hun dieren optimaal te helpen.

De klanten vanuit alle delen van de wereld maakt het werken in onze praktijken afwisselend en uitdagend. We zoeken paraveterinairen die zich elke dag willen verbeteren. We bieden een werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om je eigen talenten en interesses uit te diepen en te ontwikkelen.

De praktijk is dagelijks geopend van 09.00 tot 20.00 uur. In het weekend op de zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Nacht en weekend diensten worden gedaan door het Medisch Centrum voor Dieren.

Per direct zoeken wij:

Een paraveterinair die sociaal vaardig is, stevig in zijn of haar schoenen staat en samenwerken als een belangrijke waarde ziet. Ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. We hebben een team met veel ervaring op uiteenlopende gebieden, dus veel kans om jezelf te ontwikkelen! Je krijgt een contract voor 20 tot 30 uur.

Neem contact op met Elleke frumau, dierenarts en eigenaar:

ellekefrumau@gmail.com of 06-41396282

www.dierenkliniekwesterpark.nl


Dierenkliniek Westerpark

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Elleke Frumau
06-41396282
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Spaarndammerstraat 26
1013 SW Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken