Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2275

Ben jij die enthousiaste, klant- én diervriendelijke paraveterinair die van aanpakken houdt en op zoek naar een baan in een gezellige gezelschapsdierenpraktijk? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Wij zijn een zelfstandige eerstelijns gezelschapsdierenpraktijk in Utrecht. Ons hechte en gezellige team bestaat uit vier dierenartsen en vijf paraveterinairen. Onze kliniek beschikt over uitgebreide diagnostische mogelijkheden (uitgebreid bloed- en urineonderzoek, digitale (dentale) röntgen en echoapparatuur), een goed uitgeruste operatiekamer en tandheelkundige apparatuur. Persoonlijke aandacht en tijd voor zowel dier als eigenaar staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel de dierenartsen als paraveterinairen krijgen bij ons de kans om dat te doen waar ze goed in zijn en zich verder te ontwikkelen in gebieden waar ze zich goed bij voelen.

Wat bieden wij?
- Een baan voor +/- 30 uur per week, exact aantal uren en dagen in overleg
- Een goed uitgeruste praktijk met veel mogelijkheden
- Werktijden binnen de openingstijden van de praktijk dus geen diensten
- Een hecht team en een fijne werksfeer
- Tijd en ruimte voor begeleiding voor de startende paraveterinairen, je werkt sowieso altijd samen met één of twee andere assistentes die ervoor zorgen dat je goed ingewerkt wordt
- De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen d.m.v. nascholingen en cursussen

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste, vriendelijke en gemotiveerde allround paraveterinair die van aanpakken weet en initiatief neemt. Enige ervaring zou fijn zijn maar is zeker niet vereist. Je werkzaamheden zullen variëren van baliewerkzaamheden tot assisteren in de spreek- en operatiekamer en het verzorgen van opnamedieren en dieren in de recovery.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? We vertellen je graag meer via e-mail (administratie@dierenkliniekzamenhofdreef.nl) of telefoon (030-2615191). Geïnteresseerd geworden in een baan bij deze gezellige dierenkliniek? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar administratie@dierenkliniekzamenhofdreef.nl. We zien je reactie graag tegemoet!


Dierenkliniek Zamenhofdreef

Dierenkliniek Zamenhofdreef

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Nicole van den Bos
Website: bekijk website
Adres:
Zamenhofdreef 60
3562 JZ Utrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Zamenhofdreef

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken