Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2637

Ben jij een enthousiaste positieve paraveterinair, die het leuk vindt om in een klein gezellig team te werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Per 1 juli zijn wij op zoek naar een paraveterinair, omdat een van onze paraveterinairen zich gaat richten op haar gezin en eigen bedrijf en een 2e paraveterinair met zwangerschapsverlof gaat.

Wij zijn een kleine praktijk in het centrum van Oss waar 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen werkzaam zijn. De praktijk is klein, maar wij hebben ruime diagnostische mogelijkheden. Een in huis laboratorium met moderne bloedapparatuur van Idexx, röntgen, echo, dentale röntgen en gasnarcose met bewaking. De afgelopen jaren hebben wij een leuke gevarieerde klantenkring opgebouwd. Goed klantcontact vinden wij belangrijk.

Het werken als paraveterinair in onze praktijk is afwisselend. Baliewerkzaamheden, helpen in de spreek- en operatiekamer, maar ook het doen van bloedonderzoeken en kleine paraveterinaire consulten behoort tot de mogelijkheden. Ook doen wij veel tandheelkunde.

Enige ervaring zou wel fijn zijn, maar belangrijkste is jouw motivatie en de klik met ons team.

Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO veterinaire sector, met opbouw van pensioen en reiskostenvergoeding. Uren zijn in overleg.

Is deze job jou op het lijf geschreven, stuur jouw motivatie en CV naar info@dgcoss.nl. Wij kijken ernaar uit deze te lezen en zullen daarna contact met je opnemen.


Diergeneeskundig Centrum Oss

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
M Briene
0412-636268
Website: bekijk website
Adres:
Molenstraat 80
5341GE Oss
Nederland

Bekijk alle vacatures van Diergeneeskundig Centrum Oss

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken