Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1899

Kom jij ons gezellige team versterken?

Wij zijn per begin oktober op zoek naar een nieuwe collega paraveterinair gezelschapsdieren voor ons gezellige team in Huizen.

In verband met het vertrek van een van onze paraveterinairen, zijn wij op zoek naar een frisse aanvulling als versterking voor ons team.

Wat kan je van ons verwachten

Een gedegen inwerkperiode door ervaren dierenartsen en paraveterinairen. Hierdoor krijg je rustig de tijd om je thuis te voelen binnen ons team en onze praktijk.

Wij zijn een drukke praktijk waar aandacht en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Hierdoor hebben wij een hele trouwe en loyale klantenkring.

Wat zoeken we?

Een enthousiaste paraveterinair die veel wil leren en investeren. Ervaring is niet noodzakelijk maar een goede werkhouding is des te belangrijker, en we willen graag dat iedereen zich op zijn gemak voelt in ons gezellige team.

In de basis zijn wij op zoek naar iemand die een parttime functie in kan vullen – de dagen en de uren zijn nog in te vullen en alles is op voorhand dus mogelijk. Er zijn geen nachtdiensten en geen weekenddiensten.

Graag maken wij kennis met je om te kijken of we bij elkaar passen. Stuur ons je CV en motivatie naar demonnickskamp@xs4all.nl en wij nodigen je graag uit voor een gesprek!


DK de Monnickskamp

DK de Monnickskamp

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Teun van der Wende
0621215049
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Monnickskamp 14
1273JS Huizen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken