Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2279

Paraveterinair voor Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant

Lijkt het jou fantastisch en uitdagend om met spoed-, opname- en verwijspatiënten in een dierenziekenhuis te werken? Dan hebben wij de baan voor jou! Op 1 juli 2020 hebben wij de deuren geopend van ons moderne ziekenhuis in het Brabantse Geldrop. Het eerste contact met de diereigenaar in een spoedsituatie of vanwege een verwijzing is uniek. Diereigenaar, verwijzer en collega’s verwachten een extra stapje van je. Communicatie is daarbij “key”. Je maakt de volgende stap in je carrière en je wilt hoge kwaliteit zorg leveren, je bent proactief en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Het dierenziekenhuis is een spoed- en verwijskliniek voor Evidensia praktijken in de regio. We voorzien in een toenemende vraag naar intensieve- en meer gespecialiseerde zorg in de dierengeneeskunde. Dit leidt tot groei van onze kliniek. In ons Dierenziekenhuis kunnen klanten met hun dier terecht voor tweedelijns onderzoeken en behandelingen op het gebied van Chirurgie, scopie, Dermatologie, Neurologie, Oog-, en tandheelkunde, interne geneeskunde en medische beeldvorming (röntgen, echo en CT). Het Dierenziekenhuis beschikt over een dag- en nacht bemande opname/intensive care. De ambitie is om snel te groeien en uit te breiden met diverse specialisaties. Voor meer informatie over hetgeen wij te bieden hebben en hoe ons leuke en enthousiaste team eruitziet, verwijzen we je graag naar de website: https://www.edz-zuidoostbrabant.nl/.

Dit wordt jouw baan: Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren, energieke paraveterinair, die altijd bereid is zichzelf verder te verbeteren. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring, weet goed te communiceren en haalt energie uit het samenwerken. Je bent een allround paraveterinair die mee wil draaien in een onregelmatig dienstrooster, zowel overdag als nachten en weekenden.

IVC Evidensia biedt persoonlijke zorg voor alle dieren. In plaatselijke dierenklinieken en onze ziekenhuizen in heel Nederland krijg je hulp bij preventieve gezondheidszorg, eerstelijnszorg, eerste hulp, geavanceerde chirurgie en revalidatie. Elke ontmoeting met dieren en eigenaren maakt een verschil. IVC Evidensia biedt de beste service door onze mensen, heldere communicatie, aandacht voor- én oprecht contact met mens en dier. Als organisatie draait het bij IVC Evidensia om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.600 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze klinieken en ziekenhuizen door het hele land van Groningen tot Zeeland. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier ga je werken: Je komt te werken bij een ambitieuze organisatie in een gezellig, jong, dynamisch en proactief team. Samen met dit team wil jij groeien en verbeteren. Wij bieden, via de Evidensia Academy, mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling.

En verder:

  • Uren in overleg
  • Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform onze CAO
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling
  • Korting op de producten en diensten van onze klinieken
  • Veel aandacht voor jouw groei en ontwikkeling, met onze eigen IVC Evidensia Academy
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een goede werksfeer.

Ben je enthousiast? Dan drinken wij graag een kop koffie met je! Stuur je CV en motivatie naar ons op door op de sollicitatiebutton te klikken of te mailen naar Lenneke van Ierland (06-55537689) via lenneke.van.ierland@evidensia.nl.


Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Lenneke van Ierland
0655537689
Website: bekijk website
Adres:
Bogardeind 199
5664 EE Geldrop
Nederland

Bekijk alle vacatures van Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken