Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Heb jij zin om bij een drukke, leuke, vooruitstrevende gemengde praktijk te werken waar je kan groeien en kan leren? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Wij werken vanuit 3 locaties met een enthousiast en hecht team van 10 dierenartsen en 11 assistentes.

Wij zijn per direct op zoek naar een PARAVETERINAIR (20-40u per week, M/V)

Ben jij die representatieve en enthousiaste teamspeler die ook zelfstandig kan werken? Stel jij iedere eigenaar en huisdier op hun gemak en weet je ze tevreden naar huis te laten gaan? Word jij niet gestrest van avond- en weekenddiensten of een uurtje langer blijven? Dan willen we in jou investeren! Wij gaan het liefst voor een lang dienstverband. Wij zullen je de mogelijkheid geven je verder te ontwikkelen. Qua diergeneeskunde kunnen wij je genoeg uitdaging bieden, wij krijgen regelmatig doorverwijs patiënten van omliggende klinieken. Voor al onze expertises verwijzen we je door naar onze website. Momenteel zijn wij bezig met de aanbouw van een Cat Friendly afdeling.

Solliciteren?

Spreekt de vacature als paraveterinair jou aan? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met foto en motivatiebrief per mail naar personeelszaken@groepspraktijkdierenartsen.nl t.a.v. C.M. Tanja – Muilwijk. Hoe eerder je kunt beginnen, hoe fijner het voor ons is!

Meer informatie over onze praktijk kun je vinden op: www.groepspraktijkdierenartsen.nl en onze Facebookpagina: www.facebook.nl/groepspraktijkdierenartsen/ en ons instagramaccount.


Groepspraktijk Dierenartsen

Groepspraktijk Dierenartsen

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
C.M.Tanja - Muilwijk
0342-418080
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Driest, 2
3773 BG Barneveld
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken