Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1879

Hugo Spoed- en Verwijskliniek

Ben jij het aanstormende talent binnen de diergeneeskunde die wij zoeken? Of ben je toe aan d├ę nieuwe uitdaging binnen je loopbaan?

  • Uren in overleg, aan flexibiliteit geen gebrek.
  • Altijd blijven leren, ruim aanbod aan doorleermogelijkheden.
  • Spoeddienst en verwijskliniek voor chirurgie, orthopedie, diagnostische beeldvorming en interne geneeskunde, vertel ons waar jouw interesses liggen.
  • Enthousiast en jong team, wie wil dat nou niet.
  • Voldoende begeleiding, bij de start ontmoet je jouw buddy.

Waar kom je terecht? Er is geen woord gelogen als wij zeggen dat je binnen een zeer gemotiveerd, enthousiast en gezellig team terecht komt. De spoed- en verwijskliniek Hugo is een jonge en snelgroeiende praktijk. Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor spoedpati├źnten, diereigenaren en verwijzende dierenartsen. We behandelen uitsluitend gezelschapsdieren. Deze dieren zitten met smart op jou te wachten!

Wat ga je doen? Door op verschillende vlakken werkzaam te zijn en mee te draaien in de diensten zal deze afwisselende baan je nooit vervelen. Goede begeleiding vinden wij erg belangrijk. Daarom werken we met een buddysysteem. Zodra je begint, koppelen we je aan een collega die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Wellicht begeleid je later zelf ook andere talenten. Samen met het team van gedreven professionals verleen je de best mogelijke zorg aan binnenkomende gezelschapsdieren. Je ondersteunt de dierenarts en neemt werk uit handen. Elke dag is anders, zo blijf je leren over ons vak.

Wie ben jij? Je bent natuurlijk afgestudeerd als paraveterinair. Ervaring is wenselijk, maar de juiste drive en teamspirit staan voorop. Verder bezit jij de volgende eigenschappen:

  • Je bent stressbestendig
  • Je bent gemotiveerd
  • Je bent flexibel
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent leergierig, ook wel nieuwsgierig en eventueel zelfs veel ambitie voor anesthesie en opname zorg

Waarom moet je reageren? Ben je op zoek naar een uitdagende en flexibele baan? Dan ontvangen wij jou met open armen. Tijdens de coronatijd wellicht met een enthousiaste elleboog.

De spoed- en verwijskliniek Hugo valt onder de CAO Veterinaire Sector. We belonen en ontzorgen jou aan de hand van deze CAO. Verder gaan wij graag met jou in gesprek over je werkuren en persoonlijke wensen. Jij zorgt voor onze dieren en wij zorgen voor jou!

Solliciteer via deze link

https://werkenbij.ivcevidensia.nl/jobs/1306492-leergierige-allround-paraveterinair?utm_medium=display&utm_source=vetjobs&utm_campaign=hugo-paravet-pilot


Hugo Spoed en Verwijskliniek

Hugo Spoed en Verwijskliniek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Esmee van Etten
06291210069
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Heining 10
1161 PA Zwanenburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken