Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

In verband met het vertrekken van een van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een gediplomeerde paraveterinair. Het liefst met al enkele jaren ervaring.

Wij zijn een eerstelijns dierenartspraktijk met voornamelijk erg veel katten als patiënt. Het werk wat wij bieden is erg gevarieerd doordat de praktijk bestaat uit een hoofdpraktijk en een Rijdende Dierenarts. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de hoofdpraktijk, maar zo nu en dan zal je ook mee moeten met de Rijdende Dierenarts, voornamelijk om moeilijke katten te hanteren. Het kan erg druk zijn op de praktijk. We verwachten van een paraveterinair dat die makkelijk kan schakelen van de ene naar de andere werkzaamheden en van de ene naar de andere patiënt. Ook willen wij graag dat alle werkzaamheden vastgelegd worden in de computer.

Wij zoeken een paraveterinair die van een uitdaging houd. Die flexibel is richting collega's en cliënten, klantvriendelijkheid staat uiteraard voorop. Flexibele werktijden is voor jou geen probleem. Je bent iemand die graag met ons meedenkt, maar ook tegen opbouwende kritiek kan, en dit direct toepast in de praktijk. Je moet van aanpakken houden. Ben je een multi-tasker, en hou je van hard werken, dan is deze baan echt wat voor jou. Enige ervaring in de OK is gewenst. We verwachten dat je helemaal zelfstandig in de praktijk kan functioneren (en zelf in kan schatten wanneer een patiënt een spoedgeval is of niet).

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

– telefonisch cliënten te woord staan

– afspraken inplannen

– balie werkzaamheden

– voorrraad beheer

– patiënten vasthouden

– voorbereiding operatiepatiënten

– narcose bewaking tijdens operaties

– steriel staan tijdens operaties

– gebitjes schoonmaken van patiënten

– nazorg van de operatiepatiënten

– kleine spreekuren houden

en natuurlijk ook schoonmaken

Wij bieden een baan voor 30-35 uur. Zo nu en dan zal er ook op de zaterdag gewerkt moeten worden. Salariëring gaat volgens de CAO norm. Wij hebben een goede dienstregeling waardoor 's nachts en op zondag niet gewerkt wordt. Wel is de praktijk elke doordeweekse dag tot 19.30 uur open, wat betekent dat je waarschijnlijk 4 avonden beschikbaar zal moeten zijn.

Ben ja na het lezen van deze vacature nieuwsgierig geworden, stuur dan een brief met cv naar dierenarts@merelsdierenkliniek.nl


Merels Dierenkliniek

Merels Dierenkliniek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
M. Frielink
023-5316033
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Zijlweg 68
2013 DK Haarlem
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken