Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Wij zoeken een zelfstandige paraveterinair die klantvriendelijk is, de patiënt en klant als koning ziet en passie, professionaliteit en zelfvertrouwen uitstraalt.

Hij/zij kan zelfstandig een bloedonderzoek uitvoeren, een ozonbehandeling, een titerbepaling doen en infusen geven. Verdere handelingen zijn het hanteren van moeilijk te hanteren dieren, assisteren bij röntgenfoto’s en operaties. Uiteraard is er een begeleidingstraject, zeker omtrent de alternatieve diergeneeskunde.

Aangezien we een winkel hebben met vers vlees en natuurlijke voeding en een grote natuurapotheek is kennis hierin mooi meegenomen. Wat in ieder geval een eis is dat je hier achter staat en met veel thuisstudie de voeding en producten eigen gaat maken. Hij/zij is het eerste aanspreekpunt in de winkel en praktijk en heeft hier een grote adviserende rol.

Naast de reguliere diergeneeskunde (bloedapparatuur, röntgen en ok) zijn we gespecialiseerd in de Chinese, orthomoleculaire en antroposofische geneeskunde. Al onze patiënten worden benaderd volgens een holistische en integratieve geneeswijze.


Natuurlijk gezonde dieren

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Stefan veenstra
0206421888
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Rijnstraat 233
1079 HH Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken