Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Als paraveterinair vorm je samen met de dierenarts een team. Je assisteert de dierenarts tijdens het spreekuur en operaties. Je plant afspraken met diereigenaren aan de balie of telefonisch. Naast het contact met klant en dierenarts hou je overzicht over het rooster, de agenda, de apotheek en administratie. We zijn op zoek naar een collega die 1 of 2 dagen aan de slag wil (uren zijn bespreekbaar). Groei naar een fulltime functie is binnen 6 maanden mogelijk.

We zoeken een praktisch ingestelde kandidaat. Je denkt mee met de klant en communiceert tactvol met eigenaren. Je vindt het leuk om in een jong team van enthousiaste collega’s te werken.

Je beschikt bij voorkeur over de nodige praktijkervaring met klantcommunicatie. Je bent in het bezit van een relevant diploma (paraveterinair, dierverzorging, diermanagement).

Pets Health Eemland biedt zorg op een hoog niveau d.m.v. gescheiden operatiekamers, intensieve dagopname, gasnarcose, in-huis laboratorium en gebitsbehandelingen.

Bij Pets Health Eemland heerst een ontspannen sfeer binnen het team. Het contact tussen dierenkliniek, dierenwinkel en klant is leuk en afwisselend. Werkplezier vinden wij belangrijk!

Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op via vacature@​eemland.petshealth.nl.


Pets Health Eemland

Pets Health Eemland

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Paul van Boekel
033-2048048
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Birkstraat 125A
3768 HE Soest
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken