Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Als paraveterinair vorm je samen met de dierenarts een team. Je assisteert de dierenarts tijdens het spreekuur en operaties. Je plant afspraken met diereigenaren aan de balie of telefonisch. Naast het contact met klant en dierenarts hou je overzicht over het rooster, de agenda, de apotheek en administratie. We zijn op zoek naar een collega die fulltime aan de slag wil (minder uren zijn bespreekbaar).

We zoeken een praktisch ingestelde kandidaat. Je denkt mee met de klant en communiceert tactvol met eigenaren. Je vindt het leuk om in een jong team van enthousiaste collega’s te werken.

Je beschikt bij voorkeur over de nodige praktijkervaring met klantcommunicatie. Je bent in het bezit van een relevant diploma (paraveterinair, dierverzorging, diermanagement).

Pets Health Waddinxveen biedt zorg op een hoog niveau d.m.v. gescheiden operatiekamers, intensieve dagopname, gasnarcose, in-huis laboratorium en gebitsbehandelingen.

Bij Pets Health Waddinxveen heerst een ontspannen sfeer binnen het team. Het contact tussen dierenkliniek, dierenwinkel en klant is leuk en afwisselend. Werkplezier vinden wij belangrijk!

Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op via vacature@​waddinxveen.petshealth.nl.


Pets Health Waddinxveen

Pets Health Waddinxveen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Paul van Boekel
0182-441025
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Tweedebloksweg
2742 KJ Waddinxveen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken