Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2020

Voor onze praktijk in Nieuw Vennep zijn wij op zoek naar een enthousiaste Paraveterinair B (parttime) ter aanvulling van ons team.

Ranzijn Dierenarts

De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek.

In de kliniek worden inentingen verzorgd en operaties en onderzoeken uitgevoerd bij honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld. Ook wordt preventief advies gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van deze dieren. Daarnaast kunnen klanten met hun dier terecht bij de trimsalon of hondenwasstraat.

Onze missie is om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij onderscheiden ons binnen de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

Functie

Als paraveterinair bij Ranzijn houd je je bezig met alle voorkomende assisterende werkzaamheden in de praktijk, zoals assisteren bij het spreekuur en operaties, baliewerkzaamheden en het verzorgen van de opgenomen dieren. Daarnaast verricht je kleine diagnostische handelingen en werkzaamheden en licht administratieve taken.

Wat we vragen

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde paraveterinair B (MBO niveau 4) met bij voorkeur 1 á 2 jaar ervaring. Ben je klantgericht, communicatief vaardig, nauwkeurig en flexibel, vanwege de ruime openingstijden in de avond en in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we bieden

Ranzijn biedt een marktconform salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao Retail non-food, module Tuincentra, met uitzondering van de salaristabellen. Buiten de openingstijden van de praktijk worden patiënten doorverwezen naar een collega spoedkliniek, waardoor er binnen Ranzijn niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Ook worden er uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden geboden, zoals deelname aan symposia en het volgen van in- en externe cursussen. Daarbij zijn er diverse manieren om door te groeien in de functie, zoals het begeleiden van stagiaires, medicatiebestellingen en andere eigen verantwoordelijkheden. Je komt te werken in een team waar een prettige werksfeer heerst. Collegialiteit wordt erg belangrijk gevonden!

Geinteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een functie als paraveterinair B binnen onze praktijk in Nieuw Vennep? Stuur dan jouw reactie op onze vacature, inclusief CV en motivatiebrief, stuur een e-mail naar de bedrijfsleider via j.ooyevaar@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Nieuw Vennep

Ranzijn Dierenarts Nieuw Vennep

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
IJweg 1336
2152 NA Nieuw Vennep
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken