Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2436

Ben je toe aan de volgende stap en wil je deel uitmaken van een zelfstandig team waarin jij jouw expertise kunt delen? Wij hebben een leuke vacature voor een paraveterinair B in ons team in Delft.

Functie

Als paraveterinair C bij ben je in eerste plaats verantwoordelijk voor de dagelijkse routine, zoals het verrichten van kleine diagnostische handelingen, balie werkzaamheden, contact houden met leveranciers en het bewaken van het winkelbeeld. Omdat jij inmiddels veel kennis en ervaring hebt zal je het team ondersteunen op het aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden en eventueel ook het begeleiden van stagiaires.

Wat deze functie nog uitdagender maakt is dat je mag meedenken in nieuwe ontwikkelingen binnen de Ranzijn dierenartspraktijken. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het gevoel hebben dat ze een impact kunnen maken. Daarnaast is er altijd ruimte voor scholing. Wanneer je graag een cursus of training wilt volgen is dit bespreekbaar.

Ranzijn Dierenarts

Onze missie is om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij onderscheiden ons binnen de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek. In de kliniek worden inentingen verzorgd en operaties en onderzoeken uitgevoerd bij honden en katten, maar ook knaagdieren en vogels kunnen worden behandeld. Ook wordt preventief advies gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van deze dieren. Daarnaast kunnen klanten met hun dier terecht bij de trimsalon of hondenwasstraat.

Wat we vragen

  • Een gediplomeerd en ervaren paraveterinair B;
  • Een klantgerichte en communicatief vaardige persoonlijkheid;
  • Iemand die graag kennis en kunde deelt met zijn of haar collega's, maar ook open staat om te leren van anderen.

Wat we bieden

  • Een marktconform salaris, arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao Retail non-food, module tuincentra, met uitzondering van de salaristabellen (deze zijn volgens de CAO Paraveterinairs);
  • Extra toeslag op zondag (150%);
  • Geen spoed- en bereikbaarheidsdiensten;
  • Personeelskorting op alle producten in de winkel, maar ook de diensten van de dierenartsenpraktijk;
  • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, zoals: symposia en in- en externe cursussen.

Geïnteresseerd?

Ben jij onze nieuwe paraveterinair binnen ons leuke team in Delft?!

Graag ontvang ik jouw CV en motivatiebrief via j.vanwinden@ranzijn.nl. Wil je liever iets meer informatie? Je mag me ook appen of bellen op 06 - 20145046.


Ranzijn Dierenarts Delft

Ranzijn Dierenarts Delft

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Rijksstraatweg 11
2628 GZ Delft
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken