Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2438

Ben jij een paraveterinair die naast baliewerkzaamheden ook graag mee helpt in de praktijk en tijdens een operatie? Dat kan bij Ranzijn! We hebben nu een leuke vacature voor een paraveterinair in Velserbroek, uren in overleg.

Functie

Als paraveterinair bij Ranzijn houd je je bezig met alle voorkomende assisterende werkzaamheden in de praktijk, zoals assisteren bij het spreekuur en operaties, baliewerkzaamheden en het verzorgen van de opgenomen dieren. Daarnaast verricht je kleine diagnostische handelingen en licht administratieve taken. Bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat de paraveterinair een echte ondersteuning is aan de dierenartsen. Daarom kun je bij ons als paraveterinair lichte medische handelingen verrichten. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je werkt samen in een team met dierenartsen en paraveterinairen. Er is genoeg kennis en kunde in huis om een boel van te leren. Zo zijn er interne cursussen beschikbaar, maar kun je ook jouw ambities kenbaar maken voor externe opleidingen en curssussen.

Ranzijn Dierenarts

De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Het is de eerste Nederlandse combinatie van een tuincentrum met een hoogwaardige dierenkliniek.

In de kliniek worden inentingen verzorgd en operaties en onderzoeken uitgevoerd bij honden en katten, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen kunnen worden behandeld. Ook wordt preventief advies gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van deze dieren. Daarnaast kunnen klanten met hun dier terecht bij de trimsalon of hondenwasstraat.

Onze missie is om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij onderscheiden ons binnen de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak.

Wat we vragen

  • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (MBO niveau 4);
  • Werkervaring is een prĂ©;
  • Klantgericht, communicatief vaardig en nauwkeurig zijn jouw sterkste eigenschappen.

Wat we bieden

  • Een marktconform salaris, met aanvullende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Retail non-food;
  • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren;
  • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten;
  • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden zoals: symposia en in- en externe cursussen;
  • Doorgroeimogelijkheden zoals het begeleiden van stagiaires, medicatiebestellingen en andere eigen verantwoordelijkheden;
  • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst. en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden!

GeĂ¯nteresseerd?

Ben jij onze nieuwe paraveterinair binnen ons leuke team in Velserbroek?! Graag ontvang ik jouw CV en motivatiebrief via j.vanwinden@ranzijn.nl. Wil je liever iets meer informatie? Je mag me ook appen of bellen op 06 - 20145046.


Ranzijn Dierenarts Velserbroek

Ranzijn Dierenarts Velserbroek

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Rijksweg 289
1991 AA Velserbroek
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken