Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2534

Werken als paraveterinair doe je met je hart. En bij Ranzijn begrijpen we dit maar al te goed. Nieuwsgierig naar wat Ranzijn voor jou als paraveterinair kan betekenen? Lees snel verder!

Jij als paraveterinair bij Ranzijn

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek is vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk maak je het werk gestructureerd eigen.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden.

Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team wensen voor de toekomst kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Wat we bieden

 • Een salaris tussen de €1849 en €2894 per periode van 4 weken, o.b.v. 38 uur;
 • Een contract voor 24 of 32 uur, waarin jij je voorkeur mag aangeven;
 • Goede werk-privé balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te werken en zo veel mogelijk vaste werkdagen hebt;
 • Personeelskorting op de producten die we verkopen;
 • Doorgroeimogelijkheden zoals het begeleiden van stagiaires, medicatiebestellingen en andere eigen verantwoordelijkheden;
 • Ontwikkelmogelijkheden door een uitgebreid intern aanbod aan nascholingen;
 • Volgen van externe nascholingen is altijd bespreekbaar;
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden!

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Afwisseling maakt je werk leuk dus daarom worden de werkzaamheden iedere dag verdeeld. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Waar kom jij te werken

Je komt te werken in onze kliniek in De Bilt. Naast onze spreekkamers hebben we een aparte ok een dentale behandelkamer met dentale röntgen. In deze kliniek werken in totaal 7 dierenartsen en 8 paraveterinairs. Een team met een mooie mix aan ervaring waar je veel van kunt leren en waar we ook open staan voor jouw inbreng. Of je nu ervaren of startend bent, voor jou is er plek in dit gezellige team.

Wat breng je mee

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4);
 • CIBG-registratienummer;
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand.

Geïnteresseerd?

Kun jij je hier wel in vinden? Laat dan gegevens achter en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Wil je nog wat meer informatie? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 – 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts De Bilt

Ranzijn Dierenarts De Bilt

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Universiteitsweg 2
3732 HX De Bilt
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken