Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2551

Jij weet precies wat je doet. Of het nu gaat om het doen van bloedonderzoek, het verzorgen van de opnamepatiënten of het inplannen van afspraken. Maar bovenal doe je dit werk met passie. Weten hoe je jouw passie bij Ranzijn waar kan maken? Lees dan snel verder!

Jij als paraveterinair bij Ranzijn

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Ranzijn is een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €2063 en €2894 per periode van 4 weken, o.b.v. 38 uur
 • Een contract tussen de 24 en 32 uur
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting op de producten die we verkopen
 • Doorgroeimogelijkheden zoals het begeleiden van stagiaires, medicatiebestellingen en andere eigen verantwoordelijkheden
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern aanbod aan nascholingen
 • Volgen van externe nascholingen is altijd bespreekbaar
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Waar jij komt te werken

Je komt te werken in de dierenkliniek in Alkmaar, de eerste kliniek van Ranzijn. Hier werken momenteel 7 dierenartsen, 12 paraveterinairen en 3 trimsters. Een groot team waar jij onderdeel van mag zijn en waar veel verschillende interesses samenkomen. Waar de een blij wordt van röntgen, is de ander graag bezig met voeding of echgrafie. Dit team heeft de focus om goede diergeneeskundige zorg te bieden, maar tegen een betaalbare prijs.

De praktijk is uitgerust met 3 spreekkamers, een voorbereiding/laboratorium, operatiekamer, opname hond en opname kat, euthanasie-ruimte, röntgen en aparte dentale röntgen, een high speed boor, bloeddrukmeter, uitgebreid echo apparaat en 2 microscopen waarvan 1 met camerabeeld. Genoeg tools dus om jouw passie te kunnen uitoefenen.

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als paraveterinair
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geïnteresseerd?

Kun jij je hier wel in vinden? Laat dan gegevens achter en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Wil je nog wat meer informatie? App of bel met onze recruiter Julia van Winden via 06 – 20145046 of mailen naar j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Alkmaar

Ranzijn Dierenarts Alkmaar

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Omval 55
1812 NA Alkmaar
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken