VetJobs bestaat 10 jaar en om dat te vieren krijgt u 10% korting! Gebruik de kortingscode : vetjobs10

Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2748

Een praktijk die echt luistert naar jou en waar werk- prive balans belangrijk is. De ideale wereld? We vertellen je graag hoe jij jouw passie bij Ranzijn kan waarmaken!

Jij als paraveterinair bij Ranzijn

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Dit is wat we bieden

 • ​Een salaris tussen de EUR1855 en EUR2903 per periode van 4 weken, o.b.v. 38 uur
 • Een maaltijdvergoeding van EUR7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting van 15% tot 25% op de producten die we verkopen
 • Doorgroeimogelijkheden zoals het begeleiden van stagiaires, medicatiebestellingen en andere eigen verantwoordelijkheden
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern aanbod aan nascholingen
 • Volgen van externe nascholingen is altijd bespreekbaar
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Waar jij komt te werken

Jij komt te werken in onze kliniek in Almere. Onze kliniek is uitgerust met 3 spreekkamers, een OK en een dentale behandelkamer. Verder beschikken we over (dentale) rontgenapparatuur, in huis bloed- en urineonderzoek en is er een mogelijkheid voor laproscopie.

Ons team bestaat uit 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Allen met een ander ervaringsniveau en interessegebied. Zo hebben we artsen die zich bezighouden met (hart) echo's en de ander weer blij wordt van het doen van gebitsbehandelingen. We zien onszelf vooral als een hecht en warm team. Jij past goed in dit team wanneer je een fijne samenwerking net zo belangrijk vindt als wij en het leuk vindt om steeds tussen verschillende werkzaamheden te schakelen.

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • CIBG-registratienummer
 • Ervaring als paraveterinair
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geinteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Almere

Ranzijn Dierenarts Almere

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
San Franciscostraat 15
1334 LG Almere
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken