Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2803

Jij bent een echte optimist en dat is te merken. Jij sluit elke dag af met een goed gevoel. Wil je werken in een team waarmee je dit kunt delen? Kom werken bij Ranzijn Dierenarts in Amsterdam!

De functie

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

​Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

 • Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de EUR2010,58 - EUR3145,13 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)

 • Een maaltijdvergoeding van EUR7,00 bij het werken van een volledige avonddienst

 • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren

 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten

 • Personeelskorting op de producten die we verkopen

 • Doorgroeimogelijkheden naar paraveterinair B of C

 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern en extern aanbod aan nascholingen

 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Jouw werkplek

Je komt te werken in onze kliniek in Amsterdam. Onze kliniek houdt zich bezig met zowel complexe operaties als reguliere consulten en ingrepen. Met twee spreekkamers, een steriele operatiekamer, een tandheelkundige operatiekamer met dentale rontgen, echo apparaat en een eigen laboratorium hebben we een goed uitgeruste kliniek.

Wat ons team in Amsterdam speciaal maakt? Wij hebben de perfecte mix van ervaren professionals en enthousiaste starters. Maar bovenal heerst er een positieve sfeer en hebben we veel plezier met elkaar. Zelfs op drukke dagen sluiten we de dag positief af. Je past goed binnen dit team wanneer je leergierig bent en je jezelf goed staande weet te houden in een dynamische praktijk.

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als paraveterinair
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geïnteresseerd?

Kun jij je hier wel in vinden? Laat dan gegevens achter en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Wil je nog wat meer informatie? App of bel met onze recruiter Julia van Winden via 06 - 20145046 of mailen naar j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Amsterdam

Ranzijn Dierenarts Amsterdam

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Spaklerweg 44c
1096 BA Amsterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken